Translate This Page

The Bloggers Chat Room

Saturday, January 29, 2011

Assalamualaikum...

Lama dah tak jejak dan lepak di BLOGGERS CHAT ROOM

The best room for chatting ever....hehe...and iols ada buat event2 tau...so ni sebagai tab kenang kenangan lah memandangkan ramai dah nak kahwin....hehe..jom tengok list kat bawah...banyak lagi meeting kecil2 lan...tapi tak sempat nak update semua...btw, diorang memang superb!!


















ENTRY SELINGAN



1 172 Love this entry

  1. Slm semua..
    Saya seorang runner pekej untuk beberape resort/chalet di pulau redang
    Sesiapa yang berminat nak ke sana boleh hubungi/whatsapp untuk
    Sebarang pertanyaan/keterangan dan tempahan 0179799773

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com