Translate This Page

Yang ni memang lawak sikit kowt...hahahah

Wednesday, March 30, 2011






Assalamualaikum semua....(n_n)

da jawab ke belum??? heheheh...memang selama ni tak pernah buat lawak pon....hhaha

Ni nak cerita sikit,
nampak tak kucing atas tu...ahhahah, lawak kan?

Tadi tengah wat assignment tetiba ade kucing ni name Siti

pergi panjat tingkap kat umah aku...lebih kurang macam dalam

gambar atas tu haaa....kecut  perut dia, ngiau2 tapi aku tak degar sangat...bahahha...mula2 aku

tak sedar, tapi sebab bunyi macam pencuri nak masuk

aku pergila tengok...sat lagi nampak kucing dah macam Ultraman panjat

tingkap umah aku dan kawan2.....bahahah...nasib baik aku dengar...

kalau tak, jatuh macam nangka busuk la ko Siti....huhu....alololo cian Siti...hakhak


1 172 Love this entry

  1. wahh..boleh berlakon cite action movie ah kucing ni...hahaha..bakat dah ade tuh..xp

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com