Translate This Page

Sayu nye rasa.... ='(

Thursday, April 14, 2011

Assalamualaikum semua.. ='(

Akhirnya, aku akan tamatkan juga sem yang terakhir aku pada 30 April 2011.

Dengan berakhirnya last paper exam aku, maka dengan rasminya, tamatlah 

segala hubung kait aku dengan alam universiti  untuk seketika waktu..


Hari ini, 5.35 p.m. =.= erk...tetiba nak Away From Editing New Post... pergi blaja cara letak jumlah komen

kat sebelah post jap....alamak tak jadilaa.. ..ok, sambung sad story balik...

Actually, aku sedih sebab nanti tinggalkan kawan2 kat sini... banyak yang aku lalui

sepanjang aku dengan membe2 semua...sweet sour memories sume sume skali lah...

Tapi perasaan gembira nak tinggal kan diorang pon ade gak kekadang...uhuk2, sebab

aku tak sabar nak balik rumah jumpa family aku lepas tu story sume benda kat mak aku...

heheh, aku memang suka lepak2 and borak2 ngn mak aku...anak mak la katakan...

urmm, sedih nye, dahla result tests tak memberansangkan sangat rase macam nak...

tambah2 plak, semalam, tetiba aku ternangis bila tempat penyidai kain aku jatuh, habis tercabut semua...

korang taukan yang Do It Yourself nye penyidai kain tuhhhh.....

pastu semua membe2 aku tergesa-gesa tulun aku kowtt.....kalau korang rase terharu tak...

OKlah tu je kowt nak cite...hahhaha XD.....bye wassalam....=)

6 172 Love this entry

  1. gud luck in your exam.. wish me luck tOo K.. ^_^
    Sy pon lagi setaun je belajar.. x sabar nak balik selatan.. :)

    ReplyDelete
  2. waaa...dh nak graduate dh~ bestnyaa...cari keja la pasni kan? :)
    sy tinggal lg satu sem lg huhuhu

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya dah habis study. memang sedih nak tinggalkan kekawan, tapi masih boleh contex diorang kan ? :)

    ReplyDelete
  4. sayu la pulak...
    sy pun nak habis blajr gak..
    hehhehehhe...
    Kene tempuh alam keje pulak lepas ni...
    wat part time la dlu...
    hhehhehheh

    ReplyDelete
  5. Assalam BL..tahniah.dah habis Exam leh laa aktif berbelog kan?...semoga selamat kembali ke pangkuan famly tersayang.amin...hope result exam BL gempak 4.5 flat gitu...wakakap

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com