Translate This Page

Kalau aku jadi pengarah filem??

Tuesday, May 03, 2011

ASSALAMUALAIKUM semua & hye to those non-muslim...

OK, once again i would like to remind you...kalau takde idea nak

tulis entry....just go to this story-mory site ok..hehhe..
1. Aku nak buat cerita kartun macam upin ipin...hikhik.. 
Erk...nape nak kartun upin ipin plak en??....

dengan melihat kartun macam ni, kita bleyh reduce kan pendapatan dosa kita...

macam mane en?? haa...tengok la kartun upin ipin mesti korang tau...

lagi 1, takyah nak susah2 bayar artis2....kita cuma bayar duit krew2

yang terlibat dalam graphics dan penyuara jer....
NO MORE PENDAPATAN  FREE DOSA...hehhe yeke?? 

ngarut je ko ni shiqin....

takpelah kalau korang tanak caye aku sudahlah...huhu....cite cam upin ipin tu

banyak gak pengajaran dia...maybe, someday, bila aku jadi pengarah filem,

aku nak buat cite Siti, Situ sana sini lak...hikhikhik....

Aik...habis dah....heheh...tah pape je shiqin tulis number 1. kat atas tuh...bajet cam banyak

je kan...huahuahua....XD
2. kisah cinta kot cam cite korea....

kan kalau cite korea je mesti bapak anak pompuan miskin dan
banyak hutang, lepas tu jumpa dengan laki ensem yang kaya2....huhuhu....
erk...tetiba ade yang ke-2 lak...
 DREAM HIGH....hehhewwheww...

to be continued....

EMOTICON: ihsan BCR
PICTURES: edited by shiqin & Mr. Google

6 172 Love this entry

  1. Assalam...hak3.x nak jemput adam berlakon ker?wakakap...weeee KPop...

    ReplyDelete
  2. pergh... nak wt citer kartun ye~~ hihi~
    kene byk main dgn grafik le cmtu...

    btw.. thanks sudi lawat my house.. ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhh, upin ipin
    comel aih
    feveret katun nih !
    hehe

    i follow u ^^

    ReplyDelete
  4. nanti demam Mpop melanda.. xkebah2 pulak :P

    link da masuk senarai

    ReplyDelete
  5. kalo buat cite ala2 korea nt sarah menghadap filem yg BL buat 24 jam k.. ahahah.. XD

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com