Translate This Page

Keghairahan mengejar populariti di alam maya

Saturday, May 14, 2011

Assalamualaikum and hye to those non-muslim...

OK, hari ni aku nak sambut cabaran minggu ke-3 100 penulis.... wanna share

any opinion, you might want to go to this site....


huhh!! berdebar plak rasenye nak tulis pasal populariti ni....mana tak nya..
aku dah terjah beberapa blog masing-masing ade pendapat sendiri...salah seorang blogger

yang buat aku kagum dengan karya penulisan dia (eceyh terkipas dia lak)
 tadaaaaa.... AdamXis...kalau nak tau pergilah baca....superb beb!! hahha

Haaaaa, dah tengok kan....korang dah tau kan maksud populariti tu sendri...

dekat mana?? dekat blog AdamXis tadi tu...hahha...orang malas sebab 

jadi geng pemalas same cam aku gak....hahahah

OK2...nak start dah....pada pendapat aku la kan, mencari populariti tu kekadang

ade manfaatnya....tapi aku tak cakap lah 1001% bermanfaat kan kan... 
 Korang sendiri mesti ada keinginan nak jadik popular kan (takyah nak tipula)
sebab aku sendiri pon nak gak jadik popular....agagagaggaaaaaaa....opss...(lady gaga lak)

Tapi perlu ker nak gahirah sangat mengejar populariti tu?? 

Rase nye tak perlulah ghairah sangat kot sebab agama kita Islam itu

sendiri mengajar umatnya agar hidup bersederhana sahaja....(eceyhhh...nak gak selitkan huh)

Sori beb kalau aku cakap (taip =.=) ade sape2 terase...cool kayh... peace (n_n)v

Kalau nak cari kategori blog2 yang femes ni banyak jer....tapi sebahagian dari

content nye mendapat populariti+saham dosa= popdosa la jadik nya...hikhik...

Nape aku cakap macam tu eyk?? haa, aku rase sape yang dah lame dalam bidang

berblog or vblog hangpa tau kan kategori2 blog yang senang naik populariti nye

nak bgtau gak ker?? 
Alahai korang neyh....kategori2 nya adalah!!
1. Gosip hangat masa kini (dulu2 nye gosip pon ade gak kot)

2. Blog yang berunsur porno (eyh betol ke ejaan aku ni, malas nak elaborate lebih pasal neyh =.=)

Tu antara kategori yang terhangat kot yang boleh mengahangatkan blog diorang...so, 

dari situ populariti diorang boleh naik....yang bab gosip2 tuh dia popular sebab

semua orang duk pakat pergi cari dia ape gosip yang terkini....
(joyah mesti la taukan, erk joyah yang baik2, aku minx maaf eyk =.=)
yang porno tu plak(haa, tengok nak elaborate plak) ghairah sangat tayang  itu ini....
adehhh...perlu ke semua tu?? tak perlu kot =.= (sory beb ayat kasaq skit noh, 
jangan marah yer...nanti cepat tua...kan dah tak comel da...)

So, konklusinya kat sini...populariti itu perlu lah sekadar bese2 jer....
tak perlu la kot ghairah2 nih...okayh....CHill sume.... sekian sahaja daripada

AKU...to be continued...
EMOTICON: ihsan BCR

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com