Translate This Page

Playing Speed Games can generate your minds...

Thursday, May 05, 2011


Assalamualaikum semua and hye to those non-muslim... (n_n)v

Hari ni aku nak share tips yang tak berapa tips sangat..huhu...if you have

any opinion to share, feel free to do so okayh...

hmm, aku rase yang kaki game mesti tau game2 yang aku tunjuk kat bawah ni kan..

huhu....ni pown sume ehsan membe2 aku sebab diorang tau aku ni kira 

gameholics (gila game) gakla...hewhew...nak tau nape speed games ley generate otak??




FEEDING FRENZY

game ni boleh tahan jugakla....huhu..nak tau?? try la men sampai habis level....
aku dah habis main dah game ni...huhu

 
CHOCOLATIER 2

this game is quite challenging for me..luckily, i'm done with all the tasks given...pheww...
instead of testing your power of speed, you'll be given many tasks in how to bargain
and haggling in business in order to maintain your suppliers. The most important thing is that you should
know how to handle every single problems properly and so so...
hahha...why don't you try it!!!
I'm pretty sure you'll never regret...hoho, promote game la plak en...
Tapi better korang try sendrila sbb ni pendapat aku, manelah tau aku duk
puji2 game ni (hiperbola la konon) korang expect lain, time main lain plak kan..huhu..
 

BURGER ISLAND

game yang ni aku tak habis main lagi...fuh, penat gak main ni...


COCONUT CURUMBA

game ni plak sampai level 72 aku main...entah bila nak habis tah...hahha...game ni dia
uji ketajaman mata, minda, dan berapa lama ketahanan mata korang boleh bertahan....huhu...


LASTLY, ZUMA....sape tak kenal game ni kan kan..
hahha...game ni agak femes kot....kalau korang nak tau, polis2 pown suke
main game ni kat office diorang...hahha....sbb game ni dia uji kelajuan
dan ketepatan mata korang menembak...laju dan tepat!!! huhu....cane ley tau??
hewheww....adelaa...

 sebenarnya banyak lagi game aku nak cite...hehhe....sume ni game yg dah di hack belaka...
hahhah, walaupown aku suke game, tp aku tak suke nak bazir2 duit...tambah2 lagi dah dpt yg
free kan kan...ape lagi...huahuahua

Korang try game yang ni plak...just nak sronok2 je....hehhe

LEVEL 1
Korang baca perkataan kat bawah dalam hati, dalam masa sama, baca laju2 warna dalam
bulatan....selamat mencuba!! (n_n)v


hahaha...camne?? ok?? try LEVEL 2 plak...

korang kena baca laju2 jawapan yang betul untuk gambar....contoh 1, label kat bawah rectangle red,
tapi, korang kena sebut red round....konklusinya, ikut gambar lah...hahhaah....selamat mencuba!!

THE END....

1 172 Love this entry

  1. dah penah men sumer game..sebab saya kaki game..! :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com