Translate This Page

Tengok cara orang arab jaga family diorang...

Friday, May 06, 2011

Assalamualaikum semua.... (n_n)v

Malam semalam aku ade terdengar kat tv, ayah aku tengok rancangan ape tah...huhu...

so, rase macam menarik dan lucu plak...hewhew.......


ade sorang penceramah ni dia bincang pasal jaga ayah kita tak silap....

aku dengar2 camtu je sbb time tu aku lapar sangat pukul 12 malam camtu...hahha...

tapi masuk gakla ape yang penceramah tu cakap cuma ayat approximately 

jelah kan takde la nak equal 100% kan......antara yang aku terdengar..

 "anak kita kalau angkat telefon tanya ayah mane?? laju jer dia jawab

ayah keluar...pergi sini sana...detail punya dia bgtahu org tuh.."

penceramah tu sambung lagi "kalau org arab, anak dia mesti tanye balik org tu

what do u want from him?? ayat kondifen jer anak arab tu jawab"

hahah...tak ke kurang sopan cenggitu...pastu, penceramah tu

cakap kita patut ajar anak kita macam anak arab tuh...hahah =p

kenapa eyk?? sape tengok rancangan tu dia taula...ayat penceramah tu lebih

kurang macam ni "manelah taukan kot2 along carik bapak kita

 nak kutip hutang ke, orang nak buat sesuatu kat ayah kita ker,anak

 kita plak dia pergi cita detail, ayah pg sini, pakai baju ni, punyalah detail

anak kita cite"...hahha menarik kan..."klu anak arab tu dia tanye balik

what do you want??, agak kurang sopan lah sikit kan, tapi takpe

biar orang rase gerun sikit kan(yg ni tak pastila penceramah tu cakap ape...=p) "

THE END...

3 172 Love this entry

  1. bagus anak arab tu...
    sekarang kene jage2..
    too much bad people..

    ReplyDelete
  2. waaa...bagus bagus...memang patut diikut ni...

    ReplyDelete
  3. Malaysia ni aman sangat dan penduduknya sopan sangat kot...haha

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com