Translate This Page

Tolong la paham bahasa ok...

Saturday, June 25, 2011


"Baik korang ikut sebelum aku jadi camni..."
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Assalamualaikum semua... fuh fuhh... lagi skali aku nak repeat tolongla "plez plez plez" jangan buat benda aku nak bagitau  ni....rasa nya ramai dah blogger sentuh pasal ni....tapi mungkin ade yang tak paham bahasa atau baru2 lagi berkecimpung dalam berblog neyh kan....haaaa, mai sini sat aku nak habaq mai....


Jangan nak private sangatlah blog korang kan....sudah nye aku nak terjah blog pon susah apetah lagi nak "done polo u" =____="  [aku memang nak follower ramai pon seyes tak tipu, sebab aku suka ok!] tahniah ni blog terpilih yang tatau or ta paham bahasa......puk sat lagi bawu tau......kalau aku tak rajin nak BW pon maybe ade orang len kan...hehhe....aku niat nak tolong je...



mana?? mana?? blog korang...yilekkk.....sites ive join je ade...so ape lagi?? meyh nak ajar....



tu aku dah letak nombor...klik je uhh...show my profile kayh...

OK dah la tu penat lak melukis....tapi tah pape je lah lukisan ni kan..heheh chow!!




0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com