Translate This Page

Tak boleh tahan kelakar!!

Sunday, July 17, 2011

Assalamualaikum semua....heheheh....takde lah klakar mana pon.....pada suatu hari kan kan... ade la abang 

yang keje kat petronas tempataku buat part time dulu....dia main letak je dia punya IC merata rata....pastu 

boleh plak dia tak perasan....=.=" ade orang asing mana tah, yang aku dengar mamat bangla tak silap.... 

curik IC dia ni....hahhaha...Pastu, korang nak tau ape jadik??? KAHKAHKAH aku gelak jap eyh...hahha


Bangla tu accident kena langgar lori kot.....pastu hancur teruk gaklah bangla tuh....erkk..

jap2...aku silap ni belum part klako lagi rupenye....part sedih la.....isk3 kesian kan...tapi tu la balasan sape 

suruh curik?? kan kan.... hohohoo


Ok, part klako dah nak start dah....hahah....lepas tu korang nak tau ape jadik?? Polis ni jumpalah

IC abang petronas tadi tu dalam poket mamat bangla tuh...polis pon pergilah ke alamat yang tertera kat IC 

abang petronas tadi tuh...hahahah.....yang ade kat rumah cuma mak abang petronas tu je....



Korang mesti dah boleh expect ape jadi kan?? huhuh....tak boleh expect sudeh..=.="

POLIS: Assalamualaikum makcik....kami datang ni ade berita buruk mengenai anak mak cik[muka simpati]

Makcik: Kenapa dengan anak makcik??

POLIS: anak makcik accident dan disahkan meninggal di tempat kejadian...

Makcik: tapi anak makcik kerja dalam petronas je....dia buat ape plak pergi sana??
POLIS: ini buktinya makcik [sambil tunjukkan IC abang petronas tu]

Makcik: Ya Allah anak aku!! [teriak, menangis kerana satu2 anaknya sudah pergi buat selamanya]

TIBA2...........waktu kat rumah 2 minit kemudian....

Abang Petronas: Assalamualaikum[balik rumah time rehat]

Makcik: ???? Ahmad!!! [sambil pukul2 anak dia]

POLIS: ni sape makcik??

Makcik: ni lah anak makcik....

Abang Petronas: nape polis ni mak?? owhh ni mesti sebab saya pergi repot pasal
IC saya hilang tadi....da jumpa ke encik polis??

POLIS: ????? erkk...maknanya.......



korang paham2 sendiri jelah ye....ngantok....


0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com