Translate This Page

Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner

Sunday, August 21, 2011

Photobucket

Assalamualaikum semua....nampak kan cupcake cakap ape kat atas tu....><, hikhik....jomlah cerita korang beraya kat mane....ade tak korang gado2 nak balik kampung mane dulu...huhuhu yela bagi sape2 yang dah kawin la....=p heheh....apa kata korang cerita skit dekat penganjur segmen ni iaitu Phat.

Jom klik banner bawah untuk keterangan terang...hikhik ><,



Heheh...sebenarnya kampung aku dah tinggal satu je...dekat sungai besar, Selangor....Boleh dikatakan tiap2 tahun raye situ je dari aku kecik sampailah skunk ni....kampunglagi satu dah tade sape2 dah...=') kalau ade pon sedare mare jelah....tu ponsedara mara jauh...kekadang waktu raya ade gakla melawat sedara kat sana...heheh...


Tahun ni ada kelainan sikit....abah kata nak raya kat KL je dulu...hari selasa tubaru gerak pergi Selangor sebab nak pergi melawat abang aku yangfirst time posting dekat perak...maklumlah anak manja....==" kalah aku....haks!!


Huhuhu...yang tu je kot yang BL nak cerita kat Phat....nak raye kat mana kan kan...>< huhu..Sebenarnya BL rasa makin lama makin suram je sambutan raye sebab semua dahbesar2...ramai sedara yang dah kawin....tak semeriah dulu.....T.T....malamraya je main mercun...lawan dengan kampung sebelah....skunk dah tade dah...sob sob~


Kali ni yang bertuah adalah:
miss ct (takkan dilupakan) =p
lynn (ske tag dia gak)
miss ieeza (saje2 gatal tag dia ni..ngeh)
sangat setia (sebab dia rajin tag BL..hoho)
puteri shafiza (sebab dia tengah chat dekat BCR =D) hahaha

jomlah join bagi support skit...=D huhuh ~.~



















0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com