Translate This Page

Sunway BCyRamid with Charice... =D

Sunday, September 18, 2011

Assalamualaikum...hehhe ok....sebenarnya aku jumpa Charice.....hohoho.....ok tipu.......sebenarnya aku lepak dengan.....hihihi.....Feeza Macho, Gadis Terbilang, Ceritasekupang, Jejaka Terhangat, Naz zan yang sangat inesen dan dan budak sekolah nama Pejuang Cinta...eyh2 dah bertuko Pejuang Shuffle....hikhik...sebabnya, sambil skating dia duk shuffle skalik...hihihihi...... ><, jom terjah...hihih

Photobucket

Jalan2....sambil pikir nak buat ape.... =p


video

TEKAN FULLSCREEN UNTUK BESAR... ~.~


Yang last tu hadiah daripada kyo...huhuhu dia beli kat Jepun.....~.~ thanx Kyo....huhuhu.....sape tak datang tadi rugi....ok tolong jeles.....hahahah =D

Ni plak burfday Girl untuk 18 dengan 19 September....








Semoga Bahagia Dunia & Akhirat Selalu.... ==" [tak pandai buat ucapan] hikhik sorylah....surprise tak jadik....hehheh....last2.....belanja benda lain....=p hehehh.....harap korang suke... ><,



Photobucket


Selamat Hari Lahir to~
Feeza Macho(FM)
Gadis Terbilag(GT)

OK, macam biasa....abam kawasan punya gambar mahal...hikhik >< [habislah kena lepukk ngn dia nanti...huhu] BEST LEPAK DENGAN KORANG!! walaupun tak berapa nak plan sangat...hahaha....Charice tu penyanyi dalam video atas tadi tu....hahhah....tajuk Louder sape yang berminat....=D hihihihi.....==" ngantukk........ ok bai~

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com