Translate This Page

Fuh! Memang Teringin...

Tuesday, November 08, 2011

Assalamualaikum semua! heheh.... Perempuan mana yang tak nak cantik kan?? semua orang sukakan kecantikan..=)

bila pandang je perempuan cantik kita mesti nak gak cantik macam dia....FUH! MEMANG TERINGIN SANGAT nak pakai cantik-cantik macam ni haaa....

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



heheh....cantik tak ni?





Camni pon style gak....err.....hehe... 




TAPI......heheh....kalau agama korang BUKAN ISLAM boleh la kot nak pakai macam tu kat luar....or kalau korang kucing pon boleh la pakai cmtu....huhu.....Tapi....Agama aku didik aku pakai macam ni...

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V




Berhias hanya berpada-pada sahaja..... (peringatan untuk diri sendiri juga) InsyaAllah~ =)





NAK TAU SEBABNYA??

SCROLL bawah lagi...huhu....


EMAS BERLIAN DI KEDAI


EMAS YANG DIJUAL DI PASAR MALAM





Nampak tak beza gambar kat atas tu?? hehehe....Kalau korang nak tau, ada hikmahnya kita sebagai muslimah kena tutup sana sini....macam gambar kat atas tu, kita diibaratkan seperti EMAS BERLIAN yang dijual kat KEDAI....tengokla, siap ada bodyguard, cover lagi dengan cermin lah, pagar siap satu kedai...haaaa, untuk apa??? 




Semata-mata untuk "MELINDUNGI"  emas tu je...benda kecik tu pon orang nak jaga baik punyeee~ heheheh....korang nak try pon takut2 punye kan?? hahaha....tayah tipu laa....entah2 nak masuk kedai tu pon segan sebab takut duit tak cukup....hutang nanti malu plak kan...=p




Tengok plak EMAS PASAR MALAM....huhu....orang biar je tepi jalan.....orang lalu lalang nak sentuh takdakk hal punyeee~ nak tengok nak try NO HAL meyhh.....KICIK PUNYA HAL bak kata TAUKE >,<......huhu....lepas orang dah try2 semua tu pon tak komfem nak beli lagi EMAS PASAR MALAM tu.....pembeli mesti banyak kali fikir "berkualiti ke tak EMAS PASAR MALAM ni??, nanti beli tak berkilat plak macam EMAS BERLIAN KEDAI...bla bla bla" hoho....sebab ape?? sebab dia terbuka dan mudah dilihat dan disentuh......


IN ANOTHER WORD....



JADI ANDA MAHU JADI YANG MANA SATU? BERLIAN MAHAL OR BERLIAN MURAH?? =) TEPUK DADA TANYA IMAN...


KESIMPULANNYA,


p/s: nak pakai "cantik2" bab memukau untuk tunjuk kat suami takpelah.... >,< hehhe....

SUMBER PICS: GOOGLE =D

0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com