Translate This Page

Short Video: BCR Breaking The Ice

Tuesday, December 27, 2011

Assalamualaikum semua... (n_n)V hehehe sebab malas nak menaip, biar video je yang cerita semua...hehe, sory kalau ade kesilapan teknikal ke pape ke....enjoy!!






Cuba teka orang2 dalam video tu...heheh nama semua ade bawah ni: =p

3.Red
4.Wan
5.Merul [membe Red]
17.Zaza 
18.The Crow[missing in action] kehkehh
19. Beauty Lover[sape tah] hohoho

huhuhu rasenye da cukup sume nama....hehhe tak lupa juga pada abang Jeszyuu....=p
Lupa plak nak kredit ke The Crow...huhu ade amik pic dari album dia gak...=p soryy...


Antara yang update pasal gathering: klik saje link di bawah ~.~

16 172 Love this entry

  1. thnks bl .....sweet! :-) kenangan yang xkan dilupakan :-)

    ReplyDelete
  2. :erk sal pe tak dapat view video...

    still in jeles mode :tepi

    ReplyDelete
  3. nak sgt pegi. tapi, tak dapat pegi :')

    ReplyDelete
  4. wah~bcr gathering in memories kan? seronoknya bila baca entri korg ni.. naqiah punya entri kelakar jugak..hahaha... btw,video ni mmg best la shikin,,hehe

    ReplyDelete
  5. Hai dan salam kenalan from shah ye...ni blog shah www.shahamri.com..entri ni mmg best la! :) Shah datang ni pun sebab nak kongsikan Tutorial Tingkatkan Earning Churp-Churp Dengan Cepat!...Tutorial ye bukan tips :) so kalau berminat sila la baca ye :)

    p/s: kalau yg belum join churp-churp boleh join di sini..masyuk! --> ++KLIK SINI UNTUK JOIN++

    ReplyDelete
  6. sweet memory kan2 :) ..best sangad2 .. akak BL <3

    ReplyDelete
  7. CTP...APEKAH MAKSUD I CAN FEEL PADA VIDEO TU???????????????????????????

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum bl..
    video + lagu yang menarik..happening je tgk.. semoga ukhwah berkekalan...

    p/s: gmbr bl kurang dlm vieno ni

    ReplyDelete
  9. Salam kenal n kunjungan gan...
    http://www.angsport.blogspot.com
    Grosir Sepatu Futsal

    ReplyDelete
  10. Shy: I can feel ade pada lirik lagu tuh....cuma dia tak clash ngn pic shy time tuh...ahahah time edit ok je....no offend ok ;)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com