Translate This Page

TUTORIAL: Scrolling Text

Sunday, December 11, 2011

Assalamualaikum again....huuhu.....korang memang suka kan benda gerak2 ni kan??hehhee, tau dah korang memang pantang....hohoho....siapa-siapa yang tak tahu lagi meyh nak tunjuk kayhh =)

SAMPLE 1:


shiqin comel [sebagai contoh] 

heheheh, nampak tak dia gerak tuh?? huuhu....ape lagi copy and paste je code bawah ni haaaa.... =)


<marquee> TYPE YOUR TEXT HERE </marquee>


heheheh, senang je kan?? =) nanti aku tunjuk cara scroll yang lain pulak kayhh....huhuhu nak tanye apa-apa tutorial?? hehhe, TAK JUMPA?? tanya je kayh kat ruangan komen....insyaAllah aku bantu (n_n)V

6 172 Love this entry

  1. Assalamualaikum..
    wah..sudah wat tutorial...terbaik..

    p/s: maaf lama x komen...

    ReplyDelete
  2. good tutorial. yes, nti nak rekues tutorial lah boleh? hehe

    ReplyDelete
  3. @♥ p a a n i ♥ :hehehe boleh je ~.~ nanti insyaAllah saya tolong mana yang mampu

    ReplyDelete
  4. nak try buat ni boleh x :"> hihi

    ReplyDelete
  5. terimakasih tutorialnya, maaf baru bisa berkunjung lagi kerumah sahabat, salam ukhuwah.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com