Translate This Page

BCR Kontest 2# | How I Met BCR

Wednesday, March 07, 2012



Assalamualaikum...yawww readers yang ku sayangss!! untuk siapa2 yang nak tahu lanjut mengenai>>> BCR ...diasaskan oleh Fariq dan Jejaka Terhangat......dimana bloggers seluruh Malaysia boleh berchatting...hihihi.....Ok, kali ni aku tersangatlahh rajinnya menaip entry setelah ditag oleh The Crow walaupun insyaAllah tak panjang entry nya........TAHNIAH untuk aku!!



hiippp hipp hoooo!!!  

Huhuhu, untuk tidak mahu membuang masa, hehe, jomlah layan video bawah ni jap....btw, ni bukan video saja2 aku nak buat....tapi video ni ade cerita serba sedikit titeww punyeww "Cweet Memorghy" kenangan manis aku sepanjang bersama dengan geng BCR....erkk, ok2 dah lari tajuk... =D btw, ENJOY!!




VIDEO 


p/s: huhu btw, sejujurnya BCR tempat aku release tension lepas study....wakakkaa...dan mungkin ada membe2 BCR pernah baca, salah satu sebab aku dapat Dean's List sebab aku join BCR...wakakkaa.....seyes tak tipu.....sebab kepala rasa ringan je lepas gelak2 menghadap BCR......membe2 memang pelik lah kan tengok aku gelak sorang2....hahaha....bak kata Jejaka Terhangat, "diorang tak kena lagi penangan BCR" hahaha....=D

15 172 Love this entry

  1. nama fariq takde dlm ni.. okeh tak bley menang... :lariiiiiiii

    ReplyDelete
  2. fuhhyoooooo....dapat deanlist sebab BCR!!!
    cayalsh BL.. =D
    adam mmg baik :angguk seme2 bcrians pun baik n sgt cool.. sayang BCR <3

    ReplyDelete
  3. :wow BL pun dah join :terharu

    :)

    ReplyDelete
  4. Crow tade pun dlm video tu.. :kecewa

    Nice story!!

    (^____^)

    ReplyDelete
  5. :( apesal comel sangat muka fafa 2 :(

    ReplyDelete
  6. sob sob sob... mekasih tag yuu... hahaha

    ReplyDelete
  7. alamak aku lupa letak nama adamxis dan BL dalam entry contest BCR..

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... tu rupanya sejarah BL/..... heheheh pemes :hah

    ReplyDelete
  9. hurmm bgus BL ne BCR tempat nak release tension...at least hilang gak stress ann...gud luck ye B..ngee~~

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...

    wah..dgn bcr dpt dean list?
    terbaiklah..nanti lebih ramai dpt dean list...hehehe

    ReplyDelete
  11. sinnggah n followw sinii . jom dtgg

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bcr-kontest-2-how-i-met-bcr.html

    #newbiee

    ReplyDelete
  12. bahaya kalo dah kena penangan BCR. sampai nak jadi stalker 24 jam. haha.. =p

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com