Translate This Page

There's no such word.... "I'm Just Me"....

Saturday, March 17, 2012

Assalamualaikum semua yaww gegel and boboys!! Cam biasa, waktu untuk "memvacuum"  labah-labah di blog ni <<< wahahahaah... amekaww, aku vacuum labah2 terus....takde maknanya vacuum sawang je! XD

wehuuu, maafkan aku lelabah ye....aku nak spiderman, tapi kau plak yang datang....


==THE DRAMA ENDS==

Huhuhu, pernah tak korang sedar apa yang korang cakap, buat, fikir, atau yang paling penting niat selama korang hidup ni? muehehhee....ada tak keikhlasan dalam setiap perkara yang korang lakukan?? ada tak kejujuran dalam setiap apa yang korang perkatakan?? ada tak terlintas dalam fikiran korang apa yang korang buat itu SUCH A PERFECT THING sampai orang lain pon takut nak tegur?? [sebab kalau ditegur korang ni jenis yang cepat melatah dan susah nak terima hakikat yang korang ada buat salah]

OF COURSE THE ANSWER IS NO!! NOBODY'S PERFECT MAN!! WHO CARES??


Hehehe, yes! I'm very sure most of you will answer it that way.... =) sebab apa?? sebab siapa yang mampu menjaga kata2 dalam SETIAP perkataanya lagi2 bila waktu marah?? siapa yang mampu menjamin keikhlasan dalam SETIAP perkara lagi2 bila dia sedang memberi bantuan kerana dipaksa?? Dan yang paling penting siapa yang mampu memberikan yang terbaik dalam SETIAP perkara yang dia lakukan?? heheh...no one's can....





Memang rata2 berbangga dengan "I'm Just me!!" MIAW ....=3.....huhuhu, tapi dah cukup baguskah dengan "I"m Just Me" tu?? dan tak pernah nak berubah kepada "More Better in Me"?? Kekadang bila orang tegur pon sampai "This is me, myself!! and i'm lovin' it" EWWWWWWW muntahh muntah!! hahaha,rasanya tak perlu kot nak jawab sampai macam tu...Nampak sangat "kepandaiannya" disitu...kehkehh, sorry to say.... dah macam terpesong dah aku tengok...huhuh.....



Memang korang lah yang paling versatile[gediks]  and "That is you!!", memang korang lah yang paling terbaik[sabotaj orang je keje] and "That is you!!", memang korang lah orang lain tak boleh nak condemn apa2 [nanti mulalah guna duit sugar daddy naik mahkamah] and "That is you!!" ==out topic==


Huhuhu, jadi nak berbangga apalah sangat dengan "I'm Just Me!" korang tu?? huhu ewww....hahha....dan zaman sekarang ni pon korang tahu kan SIHIR sudah menjadi amalan dalam kalangan kita....isk iskk....nauzubillah~ jadi, korang jagalah segala PERKATAAN dan PERBUATAN korang yang mungkin menyinggung mana2 pihak...



Kalau orang tegur, tak payah lah nak "I'm Just Me! mulut I memang camni, perangai I memang camni, ini sahaja yang Allah dan tentukan untuk I"  sangaaatt lahh kan...huhu......=) [untuk peringatan diri sendiri juga]



 Jadilah seperti bunga ros....cantik dipandang dan disukai ramai tetapi sukar untuk mendapatkannya kerana durinya....

p/s: hehe, iklan jap bunga ros tu, huhuhu.... =) Watch Yourself! People are watching Over You!


8 172 Love this entry

  1. kt orang2 yg suka bg jawapan bodoh camtu bila kena tegur, buat apa kau belajar tinggi2.. kekalkanlah ketidakcerdikan kau tu.. itu kan diri kau.. kalau kau miskin, buat apa kau cari kerja nk kayakan diri kau.. Allah dh bg kau miskin, terima je la kan?

    heheh..

    ReplyDelete
  2. manusia patotnya bleh menrima teguran dan sanggup berubah.. jgn la semua nak ikut kepala sendiri saja, kita buat apa pon kena fikirkan org lain dan jgn pulak terlalu menyerah kepada org lain sampai diri sendiri seakan tunggul yg mengikut shj apa yg org suruh..

    ReplyDelete
  3. Hello ~ My name is Tina, 13 years old ~ Tina disini nak stalker blog-blog yang comel. Hee :D Awesome blog ! Done follow u . I'll always support ur blog. Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. If I am nobody.
    And nobody is perfect.

    = I am perfect? hahahahaha.. kalau rajin, singgah..

    ReplyDelete
  5. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

    ReplyDelete
  6. shift your paradigm... itu sbnrnya words yg betul :angguk

    ReplyDelete
  7. Salam Kunjungan semua...

    FREE BACKLINK TO EXCHANGE

    Terima kasih support..
    xspecially Admin..

    ReplyDelete
  8. Hi to every one, as I am actually eager of reading this webpage's post to be updated daily. It contains fastidious information.
    Look at my website ... senior debt

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com