Translate This Page

Lovely Boiled Egg-Fist Trial... ~.~

Sunday, April 22, 2012


Assalamualaikum semua... (~.~) heheh, pagi tadi BL breakfast ni haa.....actually ada lagi snek2...huhu... BL memamg pentingkan breakfast......huhuhuhu.....hari ni cuti, so try la kejap buat telur rebus bentuk love....huhuhu tak jadi sangat.....cara dia korang bleyh la klik kat sini







9 172 Love this entry

  1. wah jadi bentuk love.. tahniah... hebat ...

    ReplyDelete
  2. wah,,,siap berbentuk lagi telur rebus tu ye..

    ReplyDelete
  3. akhirnya mengaplikasikan apa yg bl post kat fb aritu tu ek? hehehe :D

    ReplyDelete
  4. NAMPAK SEDAP JE//HIHIIHIHI....

    ReplyDelete
  5. ingatkan kat fb tu memain je. rupanya betul. waaaaa

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com