DOWNLOAD LAGU FREE DI SINI!

Tuesday, April 10, 2012




Assalamualaikum semua (^^,) Di sini aku memaparkan DIRECT LINK untuk anda semua mendownload lagu kegemaran korang tidak kiralah Malay, EnglisH, Hindustan.... hehhe...Selepas korang masuk ke page itu, taip kan sahaja lagu atau artis atau KEDUA-DUA nya skali lagu yang korang nak download di kotak search OK!!



UPDATED ON 5 OCTOBER 2018.

Maaf korang sebab link tu dah tak available. So, Kat sini aku share kan cara nak download lagu kegemaran daripada Youtube dan convert ke MP3 semudah ABC!!

CARA-CARA:

1. Tekan link SINI
2. Copy and paste link Youtube yang korang nak
3. Tekan download MP3

* Bila klik memang akan banyak pop up ads, so korang close je okayh. Selamat mencuba!




0 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com