Translate This Page

Blended Style Punya Bawal... ^^,

Thursday, May 24, 2012


Assalamualaikum...heheh....Oleh sebab hari ni rajin skit...so aku buat lagi satu style tudung bawal...huhu, kenapa blended eyhh?? hoho sebab aku main ambil je tah siapa2 punya style aku gabungkan... (^^,) heee..OK lahh jom tengok...






<<< depan...



tepi....>>>










<<< Sebelah kiri pendekkan sikit je tau, kalau tak nanti bahagian belakang lari...
            

OK, yang belah kiri tadi tu pinkan macam ni>>>





 Iklan kejap...hehehe...



<<< nampak tak dia tak secure...hehe takut dia kembung dan nampak tak kemas bila kena tipu angin...hewwhewwheww...









Ambil jarum peniti>>>










 Iklan lagi...hehehhee,



<<< pinkan













Yang belah kanan tu korang lipat skit macam dalam gambar dan ambil lebihan sebelah kiri dan sedia untuk digabung...>>>


<<< gabung pakai pin













 Lebihan sebelah kanan tu bawak naik kat bahu belah kiri dan pinkan...hehehe, brapa dah pin agak2...=p   >>>
Yang lebihan belah kiri tadi tu keluarkan....hehehe, ade paham tak?? huhu....sorila tudung tone hitam tak nampak sangat lipatan2 berseni dia...hehehe



OK SIAP!! belakang dia segitiga macam biasa dan kedudukan lari sikit je sebab kita dah panjangkan yang belah kanan tadi kan... =) hihihi...Kalau tak paham tanya lah kat kotak komen kayhh =) Selamat Malam...assalamualaikum...chow!!

p/s: untuk mengelakkan fitnah dunia..eceyhh, aku editlahh certain pic aku....lalalala~

10 172 Love this entry

  1. fuyo.. cantik2 ... bangge la pulak ade akak mcm BL ni.. eh ? hahaha :lari

    ReplyDelete
  2. :jog..wink3..wiwit...
    comey bl....pandai bl buat tutorial...
    smpat ade ikln lagi
    :hihi

    ReplyDelete
  3. org2 yang komen bukan tgok cara pakai tudung .. tgok bl ja ... hahaha..

    ReplyDelete
  4. Waa.. Tq2... Pas ni ley la try.. Hihi..=p
    Jmpt2 la singgah n polow belog diedie..=)

    ReplyDelete
  5. Hi there, just became alert to your blog through Google,
    and found that it's really informative. I am going to watch out for brussels. I'll be grateful if
    you continue this in future. Many people will be benefited from
    your writing. Cheers!
    Here is my site internethelper.org

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com