Translate This Page

Fesyen Bawal Cover Bahagian Depan.. =)

Monday, May 21, 2012

Assalamualaikum semua...hehe, semalam ada tengok cara berfesyen tudung bawal by TheDenaBahrin...huhu..tutor bergambar ni aku saje buat untuk siapa2 yang pakai berukband...broadband nak load video kan lambat...hehhe...plus aku ni pemalu skit nak bercakap... >.< ...hohoho.so, hari ini aku nak share macam mana cara dia pakai tu...huhu...menarik juga.. So, bawah ni korang boleh tengok aku plak pakai...





   

<<< tudung ni nipis, so kena pakai inner =)                                                 


                                                           mula2, korang pin kan je macam korang macam pakai tudung bawal biasa sama panjang kiri dan kanan >>>                                    

<<< tarik sikit bahagian dalam kiri tu kan macam model tu buat...ihikkss >,<



 



 


<<< yang korang tarik tadi tu pin kan kat bahu sebelah kanan...aik kalau konpius mana kiri mana kanan korang pin jelah mana2 korang suka...hohohohho




<<< ambil sebelah kanan plak pastu...


                 kasi tarik macam ni>>>>








gunalah pin/keronsang yang beli kat jalan TAR tu kan dan pinkan kat sebelah atas telinga kiri..hehhe
                                                                                                                                                                       
                                                                                                                




 OK siap!! belakang dia jadi segitiga lahh macam pakai bawal biasa...hehhe....Selamat Mencuba!!


p/s: Ok, aku takde keje kat umah tiba2 cari kerja nak buat tutor pasal ni...huhu pape pon korang boleh terjah video untuk lebih lanjut =)  >>> TheDenaBahrin ........Thanx For Reading!! Jangan tanya kenapa aku edit muka camtu tau...kehkehh



13 172 Love this entry

  1. cantinya..BL buat tutorial..t nadya nk try la

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang video chat kat BCR semalm, BL ikut yang tu.. =)

      Delete
  2. kalo pakai dengan tdung akel macam si dena pakai dalam satu gambar dia kat dalam blog dia tu pun comel jugak.. ;)

    apapun, marilah berfesyen tapi menutup aurat ^___^)b

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yup2...BL nak cari tutor yang cam dena buat =) sebab mostly bila dah lilit kan jd pendek..hihihi...yang dena buat BL suke BL suke[style mei mei upin ipin] >.<

      Delete
  3. wah.... ade tutorial tudung... nak bertudung la lepas nih... hohoho

    ReplyDelete
  4. cmel la plk..blh try ni..hihhihihi..btw,tdung bawal mcm ni dh jd trend dh skunk..ala2 shawl gtu..hehe

    ReplyDelete
  5. wow cantiknye n good tutorial...hehehe :) http://yamarisaikhu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. uhh leh tahan blog makcik ni...hehe bile lak tuka kerjaya jadi jurujual..

    ReplyDelete
  7. Hye, I'm Aisyah. Nak minta tolong ajarkan I buat tudung style ni leh x?

    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/399595_3345719536331_820570096_n.jpg

    yg pakai tudung warna krim tu..
    yes, i tau tu style lama. tapi seriously i tak pandai nak wat gaya2 macam ada wave kat depan tu n nak nampak kemas. i buat mesti gaya selekeh/ serabut.

    please help me.. really appreciate if u can help me :)

    anyway, this is my e-mail: let me know if u have done the tutorial in ur blog k..

    many thanks :)

    ReplyDelete
  8. kak bl jdi model tudung plak ke?
    larikkkk

    ReplyDelete
  9. nice..tenkiu bg tips..sopan n simple

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com