Translate This Page

Fesyen Bawal Mudah ;)

Thursday, May 24, 2012


Assalamualaikum semua...hehe, kali ni fesyen yang korang senang untuk ke kelas, pastu solat, pastu pergi kelas balik....huhu....inspired by TheDenaBahrin lebih kurang macam yang ni >>> KLIK KLIK!!


Hehehe, takpe before tu jom tengok cara ni plak....dalam pic ni lipatan tak nampak jelas sangat...tapi korang cubalahh..hehhe...mudah saje (^^,)V

OK, mula2 pakai macam tudung bawal biasa, sama panjang kiri dan kanan...=)


Then, ambil sebelah kiri yang bahagian dalam tu macam ni ....>>>








 <<< pinkan pada bahu sebelah kanan..


 

    Then, ambil yang sebelah kanan pula,
     bahagian dalam jugak...>>>


<<<nah kau!! hoho ambil jarum peniti dan dan...




cucukkan macam
                                                 ni...hoho hati2 tau nak cucuk tu..=) >>>

Perkemaskan sikit....OK SIAP!! huhu, btw, kalau nak lebih nice, =) korang gunalah jarum peniti yang ade bunga2 tu macam model dalam pic ni pakai....hehehehe ...ehh!!     >>>














SeLaMaT MeNcUbA!!! Feel Free to Drop Comment kayh!! =)
Ok, once again jangan tanya kenapa aku edit muka camtu...kehkehh

3 172 Love this entry

  1. tudung bawal style mcm ni mmg lawa... selesa dan nmpk lain dri yg lain...

    ReplyDelete
  2. comel je model tu kan? sweet je XD

    nak pakai mcm ni gak nti,,jdi x yah beli shawl.. *err,,pashmina kena beli gak kot* hoho

    ReplyDelete
  3. trylah plak buat tutorial nak pakai pashmina..I'll wait..hehe.=)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com