Translate This Page

Gayakan Tudung Indonesia a.k.a Tudung Sarung

Sunday, May 27, 2012

Assalamualaikum semua...hehe, hari ni nak share camna nak gayakan tudung  malas sarung..huhu...Ok, tanpa membuang masa jom.... =D




<<< OK, abaikan muka dia kayhh...dalam tu tudung sarung/indonesia. Pastu kat luar tu apa2 selendang..pandai2 lahh matchkan kayh.. ;)








Ambil jarum peniti dan cucuk kat tempat yang aku bulatkan tu, lepas tu kembangkan selendang korang dan tarik ke belakang>>> psst, ini bukan cerita seram....abaikan muka dia skali lagi...=D






<<< Pinkan kat belakang...ikut korang la nak pin melekat kat tudung or just nak pin secara loose[tak lekat kat tudung dalam] pon boleyhh =)
 

OK siap!!




Actually yang ni aku ternampak dalam blog Fatin Liyana...ngahaha, penat aku cari mana link entry tu...hihihi...ta jumpa....pstt,kira halal eyhh =D...btw, entry ni khas aku buat untuk membe BCR iaitu Nadya!! hehehhe Selamat Mencuba!! hehe, komen lah sikit ;D hihih

p/s: jangan tanya kenapa aku edit muka jadi camtu kayh...hihihi =D thanx for reading!!



5 172 Love this entry

  1. senang jee.. fiza pun kadang2 malas jugak.. memang Awesome lahh! btw awak nampak sweet sangat! ^_^

    ReplyDelete
  2. 3 gambar senyum ... 2 gambar muka blur... wakakap...

    ReplyDelete
  3. wah terharunya bl buat itk nadya :terharu...
    cantik la bl...
    simple tpi comey..nice2
    kalu pakai time2 event sesuai kan..
    nmpk ayu jek

    ReplyDelete
  4. eh ... gambar dah update ... XD

    ReplyDelete
  5. It is hard to get the face veil... nice choices are available here and love to buy one soon.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com