Translate This Page

Lirik Lagu Sahabat nyanyian Aku... =D

Monday, May 07, 2012

Assalamualaikum semua.... (^___^)V heheh...nampaknya dah lama tak promote lagu sendiri kan....ehhh!! lagu orang...huhu....lirik dia kalau korang hayati [eceyhhhh] =) memang bermakna buat sahabat2 korang di luar sana...huhuh, dah koling2 dengan diorang?? dah tanya khabar?? hihihi..... (>.<) kome ni mesti fikir boifie, girfrend je kan?? ehhh betol gak kan =D ..... boifie tu kan membe lelaki dan begitu juga girlfrend kan kawan perempuan...huhuhuhu....OK, ni aku tujukan khas buat readers blog ni kayhh =) enjoy!!!

credit this video to: heheh as stated in the video =)

 hehehe, anyway, muka aku same tak macam dalam video tu....huhuu, sorila yang ni dah edit skit...ala2 pic zaman dulu (>.<) hehehehe....




p/s: huhuhu....ok, jangan percaya sangat apa yang aku taip atas tu...hehhe....aku adalah aku, dan najwa latif adalah najwa latif......hihihihii...... (>.<)V thanx for reading....

5 172 Love this entry

  1. hamboi. macam najwa latifff nooo. :)

    ReplyDelete
  2. wahhh !! bagus bagus !
    Ada usaha


    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
    *tak ganggu status BE nuffnang

    ReplyDelete
  3. kalau sekali pandang....kalah najwa...kalau dua kali pandang....????? tak tido malam

    ReplyDelete
  4. Happen to be trying to find this and learned much more than anticipated in this article. Thanks.
    HTTP://www.CoolMobilePhone.net

    ReplyDelete
  5. Thank you for another magnificent article. The place else could anybody get that kind
    of info in such an ideal way of writing? I have a presentation subsequent week,
    and I am at the search for such info.
    My web blog ; senior debt

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com