Translate This Page

Bila Perempuan Tengok Bola... =O

Sunday, June 17, 2012

Assalamualaikum....hehe, siapa kat sini suka tengok bola?? hahah, OK, kebanyakannya kaum Adam lah kan...hehe, pernah tak tengok macam mana kaum Hawa tengok bola??? ekekke, jadi lawak kowt...hahhaha....

Ya Allah, dah macam pontianak mengilai dah.....



Hahaha, OK, bukan nak kata sesiapa....yang ni secara GENERAL ok....hoho tapi daripada jadi saspens tengok bola tu tiba2 jadi lawak plak...Yela, bola sipi je nak masuk je duk pergi teriak "Oiiii, ape ke lembab sangat ko ni, tak nampak ke pintu gol tu!!" [sebagai contoh..=p] kehkeh....aku pon ade gakla rasa geram kalau bola sipi2 nak masuk tapi takde la nak teriak2 macam tu.....LOL!!.


Yela aku akui lelaki pon banyak macam tu....haha, tapi lelaki tu lain cerita lah kan...ni bila perempuan duk teriak2 macam tu aku pon wOowww!! =O ....bukan WOW sebab kagum tapi terkejut...haaa sampai Woww tu haa.....kahkahh....hahha sambil dalam hati [err, ko pergilah ganti tempat dia masukkan gol...=="] 


Heehee, aku pon ada la juga pengalaman main game futsal time seolah menegah dan kat Universiti dulu ade gakla join game futsal......hoho OK futsal jeerr...jerr pon tapi penat kowtt...hahah yela aku bukannya bersukan sangat...hehee...bila nak masukkan gol tu sipi je lagi nak masuk....Aku pon bengang kowtt...hahhaha....



If you can feel it too...

Ok, macam mana pula bila time dah goal?? hahahah Ya Allah....suara lelaki tenggelam kowtt....wakakkaa.....terkinja2 perempuan tu suka.... XD OK, iklan yang menghiburkan....aku yang perempuan ni malu tau???! T_T ....nasib baiklah tak duduk dekat2, aku nampak dari rumah aku je....huahuahua....suka sikit2 sudahh... =p hehe....



p/s: huhu, tak mahu ulas panjang, apa2 pon jagalah maruah sebagai kaum Hawa...huhu....korang tak malu, tapi orang lain plak yang malu tengok korang...=p malu tauu...hahha....btw, aku nak ingatkan kat semua lah...hehe, tak elok bating2 ni....huhu, dah macam judi je dan boleh jadi pergaduhan tau...huhu....elakkanlah ye, takkanlah sebab bola je bergaduh...hoho malu kowtt....dah tak macho dah....hehe, yela aku TAK FAHAM ape korang rasa...yela yela....Tapi, bila dah jadi sesuatu, urmm, KORANG FAHAM2 SENDIRI JELA YE....ORANG LAIN PON TAK NAK AMBIL PORT...SERVE YOU RIGHT!!..kekehkeh....


Go Go Portugal!! hehe wink2!!


Pic From Mr. Google =D


15 172 Love this entry

  1. me pun love to watch soccer. hehe.. the happier moment is when watch hottest man play the ball auww, haha

    http://sitinurathirahbahrum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. :tlg bl cntik blog..nak tmplate mcm bl gak :tlg la bl :tlg

    http://spanarburuk.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    :tlg bl kna tag :tlg

    ReplyDelete
  3. @ATHRHB

    ececeyhh, biasa la tu naluri seorang pompuan tgok laki hot..ekekke =p opss!

    ReplyDelete
  4. @Spanar Buruk

    hehe, pakai blogger template je kak lina... =p..huhu edit code skit2....heheh....alaa kena tag??huhuh... :larikkkkkkk

    ReplyDelete
  5. macam mana nak buat mention nama orng kat rep koment 2? heee...paham tak?

    ReplyDelete
  6. @cynta ieda

    hehe saya rujuk sini>>

    http://bicarafarah.blogspot.com/2011/01/tutorial-36-membuat-reply-pada-kotak.html ....letak button reply nanti keluar nama org tu..=)

    ReplyDelete
  7. aha..sebab tu la perempuan jarang tngok bola ngan dak laki.. aha.. sekarang ni pon memang da ramai sgt perempuan kaki bola..

    ReplyDelete
  8. haa'ah . ta payah cakap . prmpuan kan . mmg kecoh kalau da tgok bolaa . teriak je lebih kan kan ?. hewhew.

    ReplyDelete
  9. bola memng everet :) untuk langkah selamat dr terjerit, tngok je kat rumah. kalau jerit2 pun, rumah sendiri. hehe

    ReplyDelete
  10. dulu masa budak2 yelah terjerit sana sini.. la ni dh besar2 malu la pulak bila fikir2 balik

    ReplyDelete
  11. portugal xleh gi laaa musim nie..huhuhu.perancis terbaek.....saya dah balas komen awak kat segmen tu.nnti check yer.

    ReplyDelete
  12. hai shikin.... lawak btoi pompuan tgok bola noh.. :D haha

    ReplyDelete
  13. macam tu rupanya perempuan tengok bola..wakakap...

    ReplyDelete
  14. nasib baik sy tak minat bola. tak tengok pun hahaha

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com