Translate This Page

Contest :Follow Menfollow by Kewchik Kata

Monday, June 18, 2012

Assalamualaikum ~,~ holla!! muehhehe, line tengah laju....ekekee, boring2, so join contest sat...hehhe, aku suka join contest yang simple camni...huahuahuaa, yang sponsors banyak2 like, follow bagai tu seriously, aku tak suka...hahhaa, kalau hadiah grand takpelah boleh dipertimbangkan...hoho....OK merapu sudah...



Nak join?? hehe klik je banner...=p macam biasa lerr...



Heheh, kenapa nak follow blog kecik?? Sebab nak join contest yang simple tapi hadiah boleh tahan gak....[cukup2 10 perkataan]hohhoh.... =P jujur ni tau...kehkeh...


tag:

Wahh!! siap dah!! ekeke, semoga shiqin dapat..=) amin2~ heeee.....bye bye...thanx for having your tea here!!!





3 172 Love this entry

  1. Ingatkan saje-2 je cakap nak join, hhah. Terima Kaseh join. Wish you GUDLUCK.

    ReplyDelete
  2. @Kewchik Kata

    eyhh seyes la..kehkeh....simple je contest ni...=p tak sushkan pon..join kasik support ~,~

    ReplyDelete
  3. dah balas komen....chect tutorial sy bg ehhh....adaa pe2 bgtau yer

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com