Translate This Page

Jom dapatkan aksesori ekslusif dari korea!! Saya sudah!! Anda? =)

Tuesday, June 12, 2012

Assalamualaikum kakak2, abang2 serta adik2 comel sekalian...hehe, hari ni I kena jadi duta aksesori dari korea pula kan...muehehhehe [ok, sangat pentipunya saya]  Tapi tajuk kat atas tu betol la...hehhe, ni haaa yang aku dah beli....

Alamak dah sold out la You...hehhee....=p



Nak tau harga? Murah je You....tak sampai RM23 pon include postage....hoho, yang tu I punya la...hehe, nak tengok lagi I punya??

So sweet.... (~,~) hehe, eyhh buat apa nak promote barang yang dah sold out?? SO, yang ni aku [macam gedik pulak ber I, I ni..huhu]  tunjuk lagi sikit yang still available kayh... =D SANGAT LIMITED!! Yang Dah Sold Out, insyaAllah kata admin akan restock balik...huhu....


 

Antique silver dangling circle long necklace

Pendant size : 13.5cm(H) x 3cm(W)

RM19.00

Postage:
RM6(WM)
RM8(EM)




Heart vintage long necklace korea

Pendant size : 3.3cm(H) x 3.7cm(W)

RM20.00

Postage:
RM6(WM)
RM8(EM)






Beyond the moon korea vintage long necklace

Pendant size : 3.7cm (H) x 3.7cm (W)

RM18.00

Postage:
RM6(WM)
RM8(EM)




Guitar silver colour short necklace couple set

Couple set necklace (2 necklaces in a set)

RM19.00

Postage:
RM6(WM)
RM8(EM)




Make this jewellery YOURS !!
Interested ??
Follow this SIMPLE  STEPS..

1.       Choose n pick the item that you like the most.
2.       Then inbox or mail (health_83@yahoo.com.my) us with this information :
-          Nama :
-          Alamat :
-          No hp :
-          Produk & kuantiti :

3.       Please make ur payment within 2 days and email or inbox us ur prove of payment (if can copy of your bank in receipt) with date and amount.

OK dah...nak tengok lebih pergi page dia okayhh JANGAN LUPA TEKAN LIKE!! =) kat SINI

Ayuh kembali ke sekolah!!

4 172 Love this entry

  1. :woo...bl jd busnesswomen ke skrunk..
    semua cntik2...
    harga pun berpatutan..
    :sosek..nadya pun bnyk jgk beli gelang dan rantai..
    tpi x pakai..buat koleksi je..

    ReplyDelete
  2. @Nurul Nadia

    laaa, kan da cakap jadi duta kat atas tu...hikhik >,< takdela..tolong promote untuk org =p

    ReplyDelete
  3. I am solicitous alongside the predicament in Syria!

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com