Translate This Page

Segmen : Follower Pilihan Niera

Sunday, June 17, 2012

Assalamualaikum, hehehe, setelah ditag oleh kak lina yang baik hati, aku merajinkan diri untuk join segmen ni...hehehe, lagi pon memang mood tengah rajin sebab bandwidth tengah OK kan...kehkeh, siapa penggemar join contest dan segmen boleh lah klik banner untuk keterangan lebih lanjut okes... hehe =)

Simple Je segmen dia...hehe...

Huhuhu, tatau lah blog ni berat ke tak cik Aisyah a.k.a Niera...huhuhu....[takde idea nak tulis apa ni...kehkeh...=p] baru mentelaah tulis entry sebelumnya...huhu jom la terjah sat cik Aisyah kat SINI...owhh tajuk dia, bila perempuan tengok bola...kehkeh...=p sempat plak promote kan...huhu...


p/s: student USIM ke?? kehkeh....ramai gak budak blogger dari USIM eyh..hehhe....boleh la korang buat gathering nanti kan...=D huhu...eyhh lari topik betol...Ok lah, thanx for reading...bye bye!! Jom rehatkan mata!!! hehhe...



10 172 Love this entry

  1. hii, baby follow sini dr segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  2. mesti sbk yg tag kan kan kan

    ReplyDelete
  3. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  4. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yg sama. gudluck utk segmen tu ye :)
    -http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/06/4-segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  7. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
    salam ukhwah fillah..

    ReplyDelete
  8. hai assalamualaikum

    timekasih sebab follow blog saya yg x seberapa tu. saye follow awk balik :)

    ReplyDelete
  9. I think this is one of the most vital info for me. And i'm glad studying your article. However want to commentary on few general issues, The web site style is wonderful, the articles is truly great : D. Good task, cheers
    My page - senior debt funds

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com