Translate This Page

Student's Life...Troll Face

Friday, June 22, 2012

Assalamualaikum...hehe, agak2, korang type yang macam ni tak?? hihihi,...biasalah tu kan....Jom terjah!! =D



ahhh, sudah...hihih, tak pasal2 je kena aim macam tu...=p



yang selalu korang buat...XD
 
 
 So, tak perlu nak risau sangat lah kan coz YOU are Amazing!! XD LOL!!
 


Biasalah tu kan....coz You are Amazing!!! hahhaa....


OK, habis dah kisah student's life...=) thanx for reading!!! Siapa yang tengah exam tu wish you ALL THE BEST!!



9 172 Love this entry

  1. haha..yang last skali tu best..=p

    ReplyDelete
  2. agree! :D

    tulah yang selalu terjadi bila naik sem baru. haish bila nak berubah ni..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..

    hee..ada juga betulnya..leka tul klu dah online..tp kat situlah kita kena sedar..kena hargai masa..sbb masa sgt cepat berlalu..

    ReplyDelete
  4. hahahhaha,sooo true!!awal2 je hangat2 taik ayam..sobbsss

    ReplyDelete
  5. sentap -_-

    http://blogtakfemes.blogspot.com/2012/06/brace-myself-final-exams-are-coming.html

    ReplyDelete
  6. min pun bakal jadi macam tu kot ... haha minta2 x la kan ... urm risau aje nk masuk belajar ni lagi2 first sem

    ReplyDelete
  7. semangat awal sem memang membuak...tapi bila tengah sem... :haa

    ReplyDelete
  8. missha suka yang ayat student amazing tu,..haha.. :)

    ReplyDelete
  9. haha u sgt amazing beauty lover :P

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com