Translate This Page

Gambar Zaman Sekolah...

Thursday, July 05, 2012

Assalamualaikum Adams' and Hawas'!!! Tiba2 rindu zaman sekolah dulu, huhu....yang ni time zaman paling banyak suka dan duka aku tempuh dengan sahabat2 aku....=)

 Dulu2 zaman aku tak pandai edit pic....hohoho....ni lah ahli 4 Fabolous dan 5 Fabulous...



 The princess...I'm the captain, yaw!!! yang tudung hitam tu my assistant.... =p eyhh ade plak muka sipi2..hikhikk

The prince...so innocent looking face even though it was the end of the year I guess...



Time Hari Sukan...Luv this pic!!

Luv this too!! ~,~
Oh my sunshine!! gelap nye saye!! ekekeke.....

Geng2 belakang dalam kelas....suke letewww cikgu tak nampak....haaa, amik dia duk belakang kita!! hohohoho


I love you ke dia cakap tu?? muahahaa.....Ok, yang ni time presentation ape tah...=p

Yeahh itu dia barisan BWP's kita....hoho, berkaliber kowtt diorang...

Ready untuk banner SPM!!

Ya Allah, kelas sape nihh?? hohoho...



OK, dah menang boring la plak...huhuhu...


My ex-bf nak bagi semangat untuk SPM....huhu, laki semua terpinggir....hikhikk



Aku takde dalam pic ni...tak yah carikk.T__T..siapa jumpa dia hebat...ekekeke....


on the way untuk jamuan perpisahan.....eyhh?? yeke...lupa dah...=p

eyhh, pandai nye posing....ekekekee....

Jamuan lagi.....suke leteww makan...ekekekek



eyh eyhh, duk gelak ape leteww kat belakang...


masuk majalah beb nak promote piza hut lah katakan!! haha ekau ado??  =p eyhh ade ke nama majalah STYLE?...T___T



POSING HABIS HABISAN TIME!! [apa punya ayat lerr]

Iklan Colgate semua!!! (~,~)V

Fuhyoo...tema sukan...kehkeh...

time riadah ke ni?? O.o Tade keje...hahha
Awal Tahun, semua muka innocent...suci lah konon..ekekeke =p

Akhir Tahun....yeayy habis dahh!! =D


HABIS DAH.....PULANG YOK....


suka leteww nak balik jumpa mak dengan abah...hihihi...muka semua baru bangun tido.....T__T

THE END....


p/s:nape asyik mimpi korang je....alahaii....rindu leteww... ~,~

1 172 Love this entry

  1. waktu sekolah laaa kenangan paling xleh lupa kannn.....huhuhuhu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com