Gambar Zaman Sekolah...

Thursday, July 05, 2012

Assalamualaikum Adams' and Hawas'!!! Tiba2 rindu zaman sekolah dulu, huhu....yang ni time zaman paling banyak suka dan duka aku tempuh dengan sahabat2 aku....=)

 Dulu2 zaman aku tak pandai edit pic....hohoho....ni lah ahli 4 Fabolous dan 5 Fabulous...



 The princess...I'm the captain, yaw!!! yang tudung hitam tu my assistant.... =p eyhh ade plak muka sipi2..hikhikk

The prince...so innocent looking face even though it was the end of the year I guess...



Time Hari Sukan...Luv this pic!!

Luv this too!! ~,~
Oh my sunshine!! gelap nye saye!! ekekeke.....

Geng2 belakang dalam kelas....suke letewww cikgu tak nampak....haaa, amik dia duk belakang kita!! hohohoho


I love you ke dia cakap tu?? muahahaa.....Ok, yang ni time presentation ape tah...=p

Yeahh itu dia barisan BWP's kita....hoho, berkaliber kowtt diorang...

Ready untuk banner SPM!!

Ya Allah, kelas sape nihh?? hohoho...



OK, dah menang boring la plak...huhuhu...


My ex-bf nak bagi semangat untuk SPM....huhu, laki semua terpinggir....hikhikk



Aku takde dalam pic ni...tak yah carikk.T__T..siapa jumpa dia hebat...ekekeke....


on the way untuk jamuan perpisahan.....eyhh?? yeke...lupa dah...=p

eyhh, pandai nye posing....ekekekee....

Jamuan lagi.....suke leteww makan...ekekekek



eyh eyhh, duk gelak ape leteww kat belakang...


masuk majalah beb nak promote piza hut lah katakan!! haha ekau ado??  =p eyhh ade ke nama majalah STYLE?...T___T



POSING HABIS HABISAN TIME!! [apa punya ayat lerr]

Iklan Colgate semua!!! (~,~)V

Fuhyoo...tema sukan...kehkeh...

time riadah ke ni?? O.o Tade keje...hahha
Awal Tahun, semua muka innocent...suci lah konon..ekekeke =p

Akhir Tahun....yeayy habis dahh!! =D


HABIS DAH.....PULANG YOK....


suka leteww nak balik jumpa mak dengan abah...hihihi...muka semua baru bangun tido.....T__T

THE END....


p/s:nape asyik mimpi korang je....alahaii....rindu leteww... ~,~

1 172 Love this entry

  1. waktu sekolah laaa kenangan paling xleh lupa kannn.....huhuhuhu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com