Translate This Page

My Day Dreaming Bugatti Veyron!!

Wednesday, July 11, 2012

Assalamualaikum and holla The Handsome and The Pretty!! Hohoho, ok sebenarnya aku dapat bugatti veyron!! hahha, ekau ado?? Nak tengok haku punya the red velvet bugatti veyron?? Aku punyalah takde kerja yopp....Aku pon bual2 lah dengan my boy, Veyron ni sebab punyelahh sukeee sangat....eee sukenyeeee......hoho...



bugatti veyron yang super comelss!!



Owhh man...sangat comell!! owhhh, The Handssszomee!!! (*,*) ekekeke, korang jeles letewww....=p Jom la nengok apa yang agaknya aku yang comel[poyoss giler] tapi super tak betol ni cakap dengan my Veyron...hihihi


Veyron: hai my sunshine!!

Aku: hai my veyron!!

Veyron: bila hang nak date dengan cek ni??

Aku: [haaa amekaw dia cakap arab!!] owhh nanti kita date laa...malam2 kan best!!

Veyron: owhh, hang ni gataii naa!!

Aku: Hang duk ajak aku date seghupeee jee gatai gak!! [hak hak gaduh lak dengan Veyron]

Veyron: Ok lah lagu tu naa...mu tunggu nanti aku pick up mu kat umah...bereh??

Aku: [Owhh super the canggihhzz, boleh cakap kelantan plak] owhh ok bereh bereh!! Jangan lupa cakap Thanx dekat uncle google ye sayangss!!!

Veyron: Yeahh for sure bebehh!!!


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hehhee, amboi kemain nye laju scroll, tak sabar la tu nak tengok aku date dengan Veyron...hikhik
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
That Night, I took a ride with Veyron The Comelsss........The Superb.....The Gorgeous.....in my dream~.~  Thanx uncle Google for giving me this opportunity to have Veyron's  pic, so that i can look at my Veyron and dream bout him every night....trololol~

3 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com