Translate This Page

Contest: Ucapan Selamat Hari Raya to Eqbal Zack

Thursday, August 09, 2012

Assalamualaikum semua! hehe, hari ni aku nak dapatkan hamper dengan duit raya RM50! wahh! awaii naa shiqin hang raya...kikiki (>.<) kontest je, hadiah dapat time raya ye dop Encik Eqbal? =p


Tadaaaa!! ni dia hamper dengan duit raya yang aku dapat!! #OK..TIPU



Huhuhu, setelah ditag oleh ainina jelani, aku pun menggembirakan hati menjoinkan diri untuk memenangi hamper dan duit RM50! hehe, kalau korang nak join senang je..huhu KLIK PIC atas untuk join kayh! Alaa, senang je....Just buat ucapan raya yang kreatif untuk Encik Eqbal Zack kita...hehehe....



So, untuk contest ni aku akan tag:
Nadya yang Ayu~~

hehe, kepada korang yang nak join, aku ucapkan:

GUDLUCK!


5 172 Love this entry

  1. wah lumayan hadiahnya.. gudluck biel.. dpt share2 k.. heheh

    ReplyDelete
  2. salam ramdhan utk bl syg..SELAMAT HARI RAYA.maaf zahir batin...THANK TAG...SEMOGA BL MENANG...peace yoo...:sosek..jgn lupa share2 rm25 sorg :sukati

    ReplyDelete
  3. gudluck shiqin!dpt leh share rmai2..hehe

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com