Translate This Page

Raya tahun ni best!

Friday, August 24, 2012

Assalamualaikum....huhu, sebenarnye before2 ni pun best gak...tapi tak tahulah ape yang membezakannnya dengan tahun2 yang lalu....tapi tak leyhh lawan zaman kecik2 lahh kan...tu memang superb the best!! huhu...teringat dulu2 semua kakak sedare, abang sedare men mercun same2, pastu cite hantu malam2 raya..heheh, tapi sekarang semua dah kahwin...huhu...tinggal yang belajar je ni lagi cam aku >.<

Papepun....Yang paling best, aku dapat duit raya lagi tahun ni okeyhh!! haha...mohon jangan jeles... (^,^)V


Eyh tak jadi plak style buku....hikhik >.<

12 172 Love this entry

  1. banyak duit raya bl dapat :sukati

    ReplyDelete
  2. AMBOI . BYAK SAMPUL .. MINTAK SATU .. HEHE

    ReplyDelete
  3. HAHAHA .. SAMPUL NAK BELI COKELAT SEBIJIK XLEPAS NI .

    ReplyDelete
  4. jeles r....dh x dpt duit raya :(

    ReplyDelete
  5. jeles r....dh x dpt duit raya :(

    ReplyDelete
  6. @dEdEQ dE wIshEs

    hahha...igt kan nk sampul je tadi >.< kehkeh.... haaa, mai la umah tayah beli cokelat...kat umah ni ade dah cekelat hehhe

    ReplyDelete
  7. hukurkan tangan, ringankan beban. kang fya dm number akaun bank ehh. senang nak 'tranfer' ehh ehh. tau tau. haha :P

    ReplyDelete
  8. sama la kita :D..still dihulurkan sampul yang berisi lagi :)

    ReplyDelete
  9. kak bl tayang sampul duit rye je..
    tapi xde duit raye pun.. :hoho

    ReplyDelete
  10. @pUtEri sHaFieZa haah tade la bnyk kira2 bila kurkan sume adela dlm 90 lebih...hikhik...tu bkn sbb org bg bnyk tu sbb sampul nye bnyk...hekhek seb bek ckp belajar lg hahhaa

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com