Translate This Page

Smart gak IC baru... =D

Thursday, August 02, 2012

Assalamualaikum semua....hehe, tadi pergi Taman Melawati setelah dua minggu IC baru or kad pengenalan baru aku siap, hehe...saja aku tukar baru walaupun umur 18 tahun haritu dah tukar sebab nak tukar selera pakai IC baru....kui3~ bayaran dikenakan RM10 je..hehe...

Mykad baru!! tadaaa!! OK jakun gilerr...



Silauan dia kalah matkilau gitu...aww aww, smart gak compared dari yang lame...



Ok, muka baru bangun tido ke hape tah ni......

 Yeay suka hati nye, lagipun nak potostat nanti nampak la comeyy skit...muahahaha! aku tukar ni pun sebab cip yang lama tu susah dah nak baca...OK, aku tak ganas okey....muihihihi~



Ingat nak buat kat JPN Maju Juncntion je, membe cakap boleh siap sehari...=D huhu tapi sekarang dah berpindah ke Jalan Duta <<< [klik untuk tahu lebih lanjut]...ni haa alamat dia sekarang... 

Address: Jalan Sri Hartamas 1, off Jalan Duta, 50480 Kuala Lumpur, Malaysia
Alamat Poskod: 50480 Kuala Lumpur
GPS Coordinates: N3 10.057 E101 40.057



 Itu saje!! =D thanx for reading!!



12 172 Love this entry

  1. rainys nyer ic muka tingkatan 1 lagi tau. hohohoho

    ReplyDelete
  2. mlasnyer nak tukar ic baru..muahaha..entah2 cip memng dah tak leh bce dah .hehe

    ReplyDelete
  3. ammmboi. bog dy da berwajah bru. haha.




    btw, mak jemah pahham. yela, org tua, kne lha tukar ic byk kali. HO HO HO.

    ReplyDelete
  4. nak kena buat gak ic baru cenggini. hehe

    ReplyDelete
  5. @missha

    hehe ala tak lame pon..klu pegi pagi2 lg la tade org..eyh tatau la tmpat len >.<

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    terasa nak buat baru gak.. sbb nak tukar gmbr je..boleh tak rasanya?

    ReplyDelete
  7. @Anonymous

    hehe, boleh boleh...=) same je arge rm10 gak...

    ReplyDelete
  8. takde masa lg nak pi tukar. :haa
    biar la sampai tua guna ic lama ni..
    yg ade dua cap jari diblkg.
    oldskul skit.. hikhik

    ReplyDelete
  9. Nak tanye. Kenapa 0217 tu tak tutup? ekekeke.. 10? Orang selangor rupenye.. kikiki. :lari

    ReplyDelete
  10. nmpk smart la jugak. kite bile la nak tukar nie. hihi

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com