Translate This Page

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

Sunday, September 16, 2012

Bismillahirrahmanirrahim....[hopefully dapat..fuhh fuhh!....] hehe Assalamualaikum the lovely and the gentle... hehe...So, dah nampak atas tu kan GIVEAWAY...=D syarat dia memang mudah...aku ingat dah tutup huhu...tu la tengok tarikh je tak tengok time dia tutup 11.59 p.m...huhu....thanx Eqbal Zack sebab invite...terharu sangat bila mana such a humble well-known person invited me to join this giveaway... (^^,)


Hadiah dia?? haaa tengok ni...

walaupun aku kurang gemar baca novel ni...tapi suka lah kalau dapat hadiah.... huhu


LAGI?? haaa ni dia ekslusif daripada Eqbal Zack!

versi magnet....huhu....

yang ni boleh letak kat kad matrik aku >.< hikhik....kalau dapat...huuuu~



OK ape lagi sempat lagi siapa nak join...hoho KLIK SINI CEPAT!!


Thanx For Lepaking here...hehe...Selamat Hari Malaysia!!





3 172 Love this entry

  1. Hi there it's me, I am also visiting this web page regularly, this web page is in fact good and the people are genuinely sharing nice thoughts.
    My web-site senior debt

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com