Translate This Page

Manfaatkan Boyfriend Korang!!

Wednesday, September 05, 2012

Assalamualaikum and holla to the The BLovers~ so, macam mana persediaan korang nak masuk sambung belajar?? Ok aku tau korang ni suka buat last minit....hampess betol....macam aku jugak la.......sikit....kehkeh...


Dalam banyak2 perkara, apa yang AGAK penting dalam hidup korang? Errr...soalan KHAS untuk GULRZ...hoho....entry ni pun khas untuk GURLZ....hihihi....Ok balik kepada soalan aku tadi, perempuan tak boleh hidup tanpa lelaki di sisi....homaii ko playgirl ke hape weyhh??.......





Tapi memang betol lah kan, gurlz banyak bergantung pada lelaki....aku tak cakap semua tapi mostly gurlz kat luar sana lagi2 yang belajar kolej, Universiti, sekolah menengah dan sekolah rendah....pheww tak mau kalah budak2 skunk ni...heh!


Hah nak buat apa boyfriend korang yang digelar sebagai hubby, cayunk?? Baby, eww muntah...puppy, daddy...oppa...oppa?? O.o Oppa jahanam Gangnam style....Opss....hoho...Buat apa lagi??....Manfaatkanlah diorang kan....errr...macam mana??? Lu fikir lah sendiri.....


So, kat sini sebenarnya bukan aku nak tekankan sangat pada tajuk entry...I'll be going out of topic...biasalah student zaman sekarang suka je memandai...eyh! >.< ....


Apa punya student?? Apa pun tak boleh.... [sumber pic]



Hehehe, aku tahu ramai gadis-gadis kat luar sana mudah terjebak dengan cinta....termasuklah saya....eyh....so, peringatan untuk ladies kat luar sana....tak kisahlah senior or junior or superior, jagalah pergaulan ye...


Kalau nak bergantung pada lelaki tu biarlah dia ikhlas membantu kita dan tidak mengharapkan balasan yang tak sepatutnya.....WARNING!...kalau rasa iman tu lemah, so jangan nak start bercintan cintun bagai.....nanti tak pasal2 semua benda melantun kena kat kepala korang....hahahaha....ops! peringatan buat diri ini juga... =) selamat belajar!!




credits to: Siti Safiyyah

p/s: sesungguhnya aku sendiri juga kadangkala alpa dengan godaan dunia dan syaitan yang durjana...maka anda2 yang terjumpa saya nanti...mohon tergur2 lah ye...amat dialu-alukan...insyaAllah saya terima teguran ikhlas anda.....=)




Thanx for your visit! (^^,)




11 172 Love this entry

  1. Kalo manfaatkan dia suh kerja kat syarikat ayah ai boleh tak? boleh kerah tenaga keringat sikit.untung ayah ai nanti tau <---ok pasal syarikat tu tipu -.- miahahaha

    ReplyDelete
  2. @ElixirReyn

    hahhaa...pon boleh.... =p ishh...ni aii cakap pasal student life lah...kehkeh

    ReplyDelete
  3. STUDENT CRE STUDENT .. PEKERJE CRE PEKERJE ..

    APE PUN STATUS KORANG ..

    SAYANGI DIRI ANDA .. INGATLAH .. ANDA BEGITU BERHARGA ..

    (xtahu da komen topik ape .. hahaha)

    ReplyDelete
  4. sis dtg sini sekodeng blog awak... ;)

    ReplyDelete
  5. @The Crow

    hahaha terbaik Crow! =D biasalah tu jatuh cinta cuma kena ade sikap malu... :angguk

    ReplyDelete
  6. nasib baik kyo dah bekerja..
    boleh la start cari cinta #eh

    ReplyDelete
  7. Singgah pertama di malam hari....
    Salam sahabat

    ReplyDelete
  8. entry tuk gurl.alamak dah terbaca pulak.hehe maaf kan la kami kaum adam.hehe

    ReplyDelete
  9. nanti tak pasal2 semua benda melantun kena kat kepala korang.

    haha..baca ayat ni tergelak kejap. :)

    ReplyDelete
  10. hey cinqleafclover.blogspot.com admin found your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumer-services.net they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic Take care. Roberto

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com