Translate This Page

Photoshoot!!

Tuesday, September 04, 2012

Assalamualaikum and hye the Trololol... =p So, haritu pergi joging bagi memecah belahkan Lemak sekeluarga...eheh! pecah lah sangat kan....joging berapa minit je pastu pergi melantak bihun sup dan char kuew teow kat Tasik Titiwangsa...homaiii....hohohoho....and! take the pictha time!! zasssss....


...............................



Jump and touch the sky!!!!!

You are not alone~~
Ku rasakan pudar dalam hatiku....~~
























Allah is always there to calm you down....Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar!




-THE END-

p/s: eyhh wordless wednesday...heheh...thanx model...nama dia jannah...hihihi...and thanx all for spending your time here... =)


12 172 Love this entry

  1. lepas jogging terus makan .. heh ... ada effect tak ...

    nak berkenalan dengan jannah boleh tak :baby

    nice edit :D

    ReplyDelete
  2. @CeritaSekupang amboihh gataii noh...haha...eyhh pastu kitorng g men boling..bako lomak balik..tp 1 set je main XD

    ReplyDelete
  3. Haaii... Dah berpunya ke belom... oh saya dah berkenan... ^__^

    ReplyDelete
  4. A'aa laa BL, saya tersilap nama... alamak, fan yg fail...ekeke, takpe 1st time jd fan beliau...semoga selamat sambung stady dekat mesir sana ^^,

    ReplyDelete
  5. gambar pc mane ? gambar pc ? hahaha

    ReplyDelete
  6. Macam banyak ambil gambar daripada berjogging. :-)

    ReplyDelete
  7. Hoho, sempat lagi amek gambar time2 jogging ni.

    ReplyDelete
  8. Hoho, sempat lagi amek gambar time2 jogging ni.

    ReplyDelete
  9. termenung sorang2 igt kat bf ke.hhehee

    ReplyDelete
  10. sempat berphotoshoot time jogging..hehe

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com