Translate This Page

Spicy Crispy Seaweed!!

Monday, September 10, 2012

Assalamualaikum....anyohaeseyo *aku tak reti eja...yang penting ade bunyik sayur... hOHOHo.........Horlicks......so how's your class for today? hoho...Ok, abaikan....kalau nak tau camne class aku hari ni boleh pergi cek kat twitter aku....hohoho....=D


So, kat sini aku nak promote kat korang pasal seaweed yang digemari ramai!!! =D *ok.. aku memandai je... aku memang suka mengunyah....exercise muka lah katakan....selain daripada mengunyah mentos, aku suka benda yang crunchy....

jenama jusco sudeh...kehkeh



snek ni kira ok lah...nak kata berkhasiat tu aku tak pasti...tapi dia takde MSG(ajinomoto)...antara kandungan dia: 

Seaweed of course
Spicy seasoning Powder yang terdiri daripada:
  • sugar
  • salt
  • chili
  • black pepper
  • Maltodextrin [Maltodextrin is an oligosaccharide that is used as a food additive...Maltodextrin is easily digestible, being absorbed  rapidly as glucose...klik for more info at wiki]
  • Basil [is a common name for the culinary herb Ocimum basilicum.. ]
  • and permitted flavor enhancer and conditioner...


So, tamatlah sudah kelas kita pada hari ini ye... =__=" kehkeh....selamat mengunyah! 

p/s: kelas start 8.30 a.m. dan......urmm... dan...aku baru tahu pukul 8.20 a.m. tadi...message received on 7.40 a.m... aku tak siap lagi....=__=" shiqin shiqin....oleh kerana aku takde mood lagi nak merempit pergi kelas, so aku pun tak pergi kelas sebab jauh...eyhh! *alasannnn


8 172 Love this entry

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com