Translate This Page

Adakah gara-gara JPA?

Thursday, October 18, 2012


Dapat JPA jangan lupa belanja aku makan yop!! muehehehe


Assalamualaikum semua...huhu ok aku tahu korang tak sabar nak cek....harap bersabar ye semua...aku pon tak sabar tahap maharaja lawak dah ni....hehh....tengok kat blog aku, semua duk pergi serbu sebab nak cek JPA kah?? hahahah.....serius terkejeut, for the first time everrr.....at one time.....at one shot!!! hahaha Sebelum tu terjah sini dulu >>> Surat Cinta Dari JPA

TENGOK NI...

57 online at one shot! Maklumlah blogger picisan memang macam ni...hewhew thanx sangat kat JPA...kiikikiki....mungkin sebab diorang tengok ENTRY NI?Biasalah kan diorang tukar2 tarikh....hihihi...nak uji tahap kesabaran korang tau??? =D hahah...





Ok, sekarang dah 18 october, jam 5.25pm....diharap bersabar ye semua...aku doakan kita sama2 dapat JPA! amin2....ihiksss >.<


p/s: yang tak dapat tu, harap cuba lagi ye...eheh dah macam aku je yang pilih nye pownnn....apa2 pun rezki kat luar sana ada...yang penting kita dah usaha dan serahkan saja pada Allah...okay! ;)

14 172 Love this entry

  1. @CeritaSekupang

    alaa, ape plak? BL pon tak dapat...huhuhu...tade rezki =p

    ReplyDelete
  2. @FanBeutyLoveU

    alolo, nape sume pon nak sweet2 ni... hahah...

    ReplyDelete
  3. dulu saye pon JPA jugak..Jangan Pinjam Along..=p

    ReplyDelete
  4. dapat tak ni? hehe..kalau dapat, mohon belanja..haha :D

    ReplyDelete
  5. @missha

    Takla missha....hehe, takde rezki lagi...heheh.... :p so missha lah kan kena blnja...kehkeh

    ReplyDelete
  6. dpat jpa best sebab takyah bayar balik.. problem die cane nak maintain jpa tu.. huu

    ReplyDelete
  7. @kay_are

    huhu...sebanrnye jpa dia tak strict sgt...dulu time dip pon rasenye siapa yg dapat 3 pointer ke bawah dia bg amaran je...

    huhu...alhamdulillah saya maintain jela 3 pointer ke atas...hehe...mmg best dpt jpa....mmg heaven...^______^...tapi utk degree ni tak cukup rasenye...kena usaha lgi =)....

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com