Translate This Page

Anonymous Buat Orang Famous?

Tuesday, October 09, 2012

Assalamualaikum semua and hye to the lovely anonymous? #bakhang aku puji.... huhu, aku rasa most of the bloggers pernah hadapi apa yang aku hadapi, tapi kali ni sangat RARE okayh....haha, and aku rasa aku sangat jakun...mana tak nya? korang tengok ni haaa? nak bajet femes kejap...





muka dah habis berlagak.... #sila gelak






ok, malas nak klik letewww, mesti nak tunggu caption....haaa, ni la komen dari ANON[skali pandang macam AVON] on ONE SHOOT per day??.... #mohon jeles




Nak bangga lah konon, sat lagi ANON ni komen duk promote dia punya website...ya, ni semua kat INBOX SPAM.....AND AND the most worse thing is that.....Orang yang sama..... T____T nak gelak? gelak la....wuuu~


p/s: elehh nak famous je tahu shiqin ni.....ini semua duniawi  jerrr laaa..ehemm, siapa tak nak? tipu ok kalau korang cakap korang tak suka orang LIKE korang punya post semua...btw, kalau korang tak nak, kenapa bukak entry ni? >.< ihiksss.... #kbai....



14 172 Love this entry

  1. tu bot kot. die wat autopost kat semua blog.

    ReplyDelete
  2. @apis of art owhh yaka? huhu...baru nk bngga ade stalker...kikiki...#kbai

    ReplyDelete
  3. untunglah blog femes.. anon dr obersee tuu hahaha =p

    ReplyDelete
  4. hai... saya autobot dan saya ingin awak kunjungi website saya... tak kunjung... siapppp

    ReplyDelete
  5. dah lama tak dpt msg2 bot camni..kena rajin mark as spam..len kali dia terus masuk dlm spam message..sonang kerjo..=)

    ReplyDelete
  6. banyaknye anon.. tapi sume promote site masing2 sambil2 tu kan.. bijak anon2 sekarang ni..

    ReplyDelete
  7. It took me time to read all the tips, but I clearly loved the post. It proved to be very helpful to me and I'm certain to all of the commenters here!

    ReplyDelete
  8. selalu jugak dpat camni tp selalunya masuk spam jee la..hahaha~

    ReplyDelete
  9. @FarhanahAdzlan

    huhu yela slalu dapat tak bertubi2 macam ni...ni len skit on the spot...

    hahah igtkn org yg takde blog komen pakai anon ni....sbb membe pon ade pnah komen pakai anon...yela, on the spot lg dlm len2 entry....huhu...sat lg keje bot gak rupenye...kikiki :p

    ReplyDelete
  10. wah2 feymesnyee.. err.. tu anon palsu ke hape =.=' apsal ayt dia mcm pliks..

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com