Translate This Page

Campus Life.. I love photoshoot!

Thursday, October 25, 2012

   Antara potograper yang hebat....terbaiklah diorang....hehe


I love photoshoot tapi malu...[sila muntah].......muahah....OK, Ahad lalu telah diadakan Environmental Day di Taman Tasik Titiwangsa.... sori ayat agak skema...muehehehe...antara acara yang diadakan opkos larian,


senam robik, memancing dan lain2 yang aku malas nak list kan di sini....haha...memancing ada kot...plezz percaya....aku ingat tasik tu takde ikan sebab tasik tu agak urmmm....urmmphh urmphh [gaya ala2 mc 5 Days] 


Another potograper yang hebat....
                                              

Kitorang sampai lambat sikit di mana semua acara dah bermula.....[put your hands in the air!!] suka lah kan sebab aku pon kurang minat nak lari2 ni...haha....senam robik aku suka gakla...Hari tu ade oppa 


gangnam style gak kowttt....hahah....repeat 2 kali atas permintaan ramai...kahkah....nampak best....tapi aku buat malu2....muahaha....plezz don't imagine that.....


Tapi, yang bestnye, kitorang pon dapat sijil larian tuh...muahahaha....makanan, goodie bag, semua pon dapat....muahahaha.....teruja mak noks! haha...alhamdulillah... ;)

Dia yang bajet hebat.....=D
                                                      

Then, dah alang2 aku ada area Kay El dalam 1 jam perjalanan dari Puncak Alam, aku pon memulakan lah misi bermanja-manja dengan mak aku..."Ma, nak makan pulut dengan rendang leyh?" kikikiki....ok yang ni 


aku plan dengan mak aku beberapa hari lepas tarikh program tu diumumkan...sonang mak den nak prepare kan kan...hihi...

So, lepas je senam aerobik, kitorang pon buat hal masing2.....so, apa lagi....lepas je my lovely mama sampai bawak makanan....Thank you sangat2 kat abah ngn mak! >.<.....kitorang pon....PICNIC TIME!!


The photographers have their stories behind the Pictha!



Muka pagi2 memang cenggini...pukul 6.30 kowt dah nak bertolak...hihi




Tempat pilihan macam biasa lah kan...dah privacy so, anything you can do >.< hikhik






The Lisa Jolie.....muehehehe


Bersama kak Aida...The JPA's...huhuhu...jelos jelos.....btw, thanx belanja eskem!! (^_^)v

Superwomen!!













          


                                                   Sayangilah Bumi Kita!!




Oppa!! Nomu nomu nomu chuaa!!



Nasi Himpit, Rendang ayam, pulut kuning...urmphh raya dulu!! hihihi





The classmatezz!!! few missing including me...hehe penat punya pasal...huhuhu...


Lastly!! The Enviromental Health & Safety students in da houze!! 


Sayangilah Bumi Pemberian Allah ini... ;) hehehe....go go green!! Thanx for reading this entry! Assalamualaikum....





13 172 Love this entry

  1. wah...we have same interest..

    ReplyDelete
  2. lepas ni kalau nak photoshoot boleh ajak bl skali .... :tulis

    best la dapat beraya dulu kat tasik titiwangsa tu .. :D

    ReplyDelete
  3. Peeewit. nak pinjam camera :3

    ReplyDelete
  4. Owh, time ni mmg ada pertandingan memancing kat tasik titiwangsa tu. ingat nak pergi, tp cancel plak. =p

    ReplyDelete
  5. hehehe ni berbaloi la beli kmera mcm tu.ehhehehe

    ReplyDelete
  6. hya blogger
    kunjungan malam raya haji
    selamat hari raya haji yer
    --------------------------

    ReplyDelete
  7. yesss another photographer girl!

    ReplyDelete
  8. mak aihhhh. dslr tu yg masih belum mampu lagi. :O

    btw,selamat hari raya aidiladha dear! :)

    ReplyDelete
  9. minta tolong ajar snap pic..i'm noob .plzz

    ReplyDelete
  10. @sHy
    ishh tak payah nk gelar diri noob sgt lah kan... :p :tampo

    ReplyDelete
  11. tak pernah lagi g taman tasik titiwangsa pagi2.. bese terjah malam2 je.. pandai nye tangkap gambar ape rahsia nye? guna r nikon <-- tiru iklan =P

    ReplyDelete
  12. Amazing weblog! Do you might have any suggestions for aspiring writers? I'm hoping to start my own weblog soon but I'm a little lost on everything. Would you suggest starting with a totally free platform like WordPress or go for a paid option? You’ll find so several choices out there that I'm completely overwhelmed .. Any tips? Appreciate it!

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com