Translate This Page

Speaking Wednesday

Tuesday, October 30, 2012


Assalamualaikum...memandai je aku ubah jadi speaking wednesday...kuikuikui.....well, ehem....korang tau tak...macam ni lah kan...aku yang nak kawen, aku angkat sendiri dulang...huhuhu...macam ni pon ade ke??....uhuhuhu..apa pon tak boley...ok tipu je...


p/s: Alang2 nanti korang tanya nape edit gambar jadi macam tu, so aku jawab siang2.... "no comment" muahahahhaha..... #kbai

6 172 Love this entry

  1. baru nak tanya kenapaa..
    dah di jawan nye, hehee
    akak main2x ke saja2x cakap yg nk khawin tu.??
    ehhe saja tanya nak kepastian..

    ReplyDelete
  2. @Eiqa Almond

    hahah main2 jela...lambat lagi kawen! >.<

    ReplyDelete
  3. no comment..
    okey..
    huhuhu..
    kelaka je..

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ni main2 kawin ke betul2 ke separuh betul ke separuh main? =P

    ReplyDelete
  5. hhaha kwin jgn tak kawin.kidding

    ReplyDelete
  6. mohon jemput kalau kawen betull...huhu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com