Thank You Nuffnang! (^^,)

Tuesday, October 02, 2012

Assalamualaikum...hehe, alhamdulillah dapat dah aku cash out Nuffnang....memang aku tak sebanyak blog2 yang famous boleh cash out selalu, but still rasa bersyukur sangat....semangat lagi nih nak berblogging.... 
 (^^,)  






Thank you sebab korang selalu jenguk blog aku walaupun aku tak tahu siapa korang...hehe [blog ni takde kamera litar tertutup =p]  and pembaca setia blog ni...huhu...thank you~~ [bajet retisss] muahahaha....#kbye


p/s: Kalau dapat tiap2 bulan ni boleh bayar wifi...hikhik >.<  itu je nak bagitau...hehe biasalah kan kalau suka kita share...hehe....bak kata yuyu zulaikha...hikhik >.<



13 172 Love this entry

  1. wah best la dapt gaji dari nuffnag haha :)

    ReplyDelete
  2. wah best2..phat tgh tunggu cheque ..dai dah sent dah cuma x smpai je lagi huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah bl .. akhirnya dapat juga cash out nuffnang .. :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh.!! Best laa diaa ye.. :)

    ReplyDelete
  5. SENYUM LEBAR DIA .. HEHE .. ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  6. @CeritaSekupang

    hehe..cs nye lg bnyk kan..hehe tahniah gak :D

    ReplyDelete
  7. wahhhh.... bestnyer awak... :)

    ReplyDelete
  8. sama la edy pn terkejut...tetiba ade beratus duit...tp hr ni bla check balik..takde dh..jadi yang basic.mana hilang yang CPUV tu ye

    ReplyDelete
  9. waahh.. tahniah r.. tak penah lagi dapat gaji dari nuffnang ni.. huu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda