Translate This Page

Thank You Nuffnang! (^^,)

Tuesday, October 02, 2012

Assalamualaikum...hehe, alhamdulillah dapat dah aku cash out Nuffnang....memang aku tak sebanyak blog2 yang famous boleh cash out selalu, but still rasa bersyukur sangat....semangat lagi nih nak berblogging.... 
 (^^,)  






Thank you sebab korang selalu jenguk blog aku walaupun aku tak tahu siapa korang...hehe [blog ni takde kamera litar tertutup =p]  and pembaca setia blog ni...huhu...thank you~~ [bajet retisss] muahahaha....#kbye


p/s: Kalau dapat tiap2 bulan ni boleh bayar wifi...hikhik >.<  itu je nak bagitau...hehe biasalah kan kalau suka kita share...hehe....bak kata yuyu zulaikha...hikhik >.<



13 172 Love this entry

  1. wah best la dapt gaji dari nuffnag haha :)

    ReplyDelete
  2. wah best2..phat tgh tunggu cheque ..dai dah sent dah cuma x smpai je lagi huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah bl .. akhirnya dapat juga cash out nuffnang .. :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh.!! Best laa diaa ye.. :)

    ReplyDelete
  5. SENYUM LEBAR DIA .. HEHE .. ALHAMDULILLAH

    ReplyDelete
  6. @CeritaSekupang

    hehe..cs nye lg bnyk kan..hehe tahniah gak :D

    ReplyDelete
  7. wahhhh.... bestnyer awak... :)

    ReplyDelete
  8. sama la edy pn terkejut...tetiba ade beratus duit...tp hr ni bla check balik..takde dh..jadi yang basic.mana hilang yang CPUV tu ye

    ReplyDelete
  9. huyooooooo,tahniah awak :D

    ReplyDelete
  10. waahh.. tahniah r.. tak penah lagi dapat gaji dari nuffnang ni.. huu

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com