Translate This Page

Cara buat Bokeh Effect....

Wednesday, November 07, 2012

Assalamualaikum semua....bagi penggemar photoshop dan pelbagai lagi software editor, bokeh effect adalah salah satu effect yang paling digemari...so, kepada sesiapa yang kurang tahu mengenai bokeh effect, so aku bagi contoh la kan...yang aku dah edit hehe....


Before di "make-up" kan


After di "make-up" kan....eyhh ade rosak skit pic ni...hoho...hope korang tak perasan....huhu... =p


Dah tau kan? hehe...nak belajar? Jom pergi SINI....korang be friendly la dengan photoshop tu...hihi....lama2 pro lah....hehe...enjoy!!



5 172 Love this entry

  1. tak perlu teknik tangkap gambar lagi .. pakai software pun boleh ..


    tapi photographer selalu inginkan kepuasan semasa tangkap gambar dan sentiasa ingin meminimumkan kerja edit .. XD

    ReplyDelete
  2. @CeritaSekupang

    ade dslr tape la..hihi...sape yg tade tapi minat nak letak effect tade cara lain selain kena edit gak....luv it! hehe

    ReplyDelete
  3. photoshop ade jee tp xgheti nak pkai..pkai photoscape je..hahaha~

    ReplyDelete
  4. memng suka edit2 gambar ke? mohon editkan satu :D

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com