Translate This Page

Jom makan Sushi King!

Wednesday, January 16, 2013

Assalamualaikum...yeah akhirnya berjaya menjejakkan jari di keyboard

untuk menghapdate! Aku tau korang rindu nak baca entry aku, lagi2 yang

silent fanatic fans tu.... hahh!!  kejut boboi, macam tak percaya je shiqin

sunshine ade silent readers....*nama macam inner shine dah....tak sesuai dengan aku... owhhh let it be~


yeahh...still new....



Oklah, mungkin antara kita ni ada yang suka tengok orang makan sushi

lagi2 tengok drama korea/jepun.....tapi nak beli macam mahal....nak pergi

restoran macam Sushi King tu lagilah...set dalam kepala otak mesti mahal

gilerr kan? Alaa aku taula...ehem....sebab... *aku pon pernah rasa macam tu...muahahah


Kalau nak makan hari2 boleh je untuk kau sorang....kalau bawak satu family

memang bank ko korupt lah jawabnye...bankrupt! muahaha...


jom tengok gambar lah plak kan daripada dengar aku membebel....zass!!




Kalau makan kat Sushi King, korang kena tengok warna pinggan...lain warna lain lah harganya...huhu...macam kat gambar atas ni haa...


Before tu kan, kalau korang nak tau, makan dua tiga pinggan je pon dah

kenyang sebenarnya....seriously...haha...ehemm, aku yang dapat makan

free ni ada depan mata ni pon makan berapa ketul je dah kenyang..

...tataulah korang kan...kalau nak diikutkan, aku makan macam

monster gakla...hahah...opss...plez baca sini je...jangan sebarkan kat luar ea....hoho


OK, jom kita tengok sushi yang aku paling suka lah kan...hohoho.... 

eyh kabur plak...

haaa ni terang skit...huhuhu


ni paling aku suka...haha

















ni sedap gak!!




















perasan tak ade kalorie kat situ...huhu badan kita memerlukan 1500-2000kcal/day...huhu...yang keje duduk je mungkin dalam 1500kcal dah memadai....hehe, so boleh lah pilih sushi korang!
species ebi...iaitu sedare kepada ebi fry dan ebi onion...hahaha



Sebenarnya nak buat entry ni pada hari lahir membe aku yang ke-22...11 januari...but then, line macam kura2 yang comel tu haaa....hihi...nak wish atas cake sushi ni plak...mentang2 part time kat Sushi King kan skunk...hohohoho horlicks!



(^___________^)



p/s: seriously, aku kena study menu sushi plak sebab aku kena letak kat tempat buat sushi instead of service crew...hoho...padan...nak sangat kan shiqin......seb bek penat study untuk final aritu dah habis...muihihihi.. ...pastu seronok gakla aku pon ada blaja skit2 bahasa jepun dari nama2 sushi tu....hoho...so insyaAllah nantikan dalam next entry wokeayh! ;)

amekaww panjang aku hapdate!! pic sushi aku malas nak edit sangat...janji pic aku lawa! muahaha... btw, thanx for reading!! (^^,)v 

13 172 Love this entry

  1. mak aih.. pinggan pun dia charge ye.. tapi ape beza pinggan2 tu selain drpd warna dia?

    dulu penah apply part time kat sushi king, tapi last2 terjoin pizza plak sbb menu die tempting sgt masa tu.. kekeke

    ReplyDelete
  2. @Fariq Jalil

    hahaha bukan dia charge pinggan...harga sushi dia depends pada warna pinggan2 tu... =p

    contoh kalau sushi tu kat pinggan warna pink, so arga dia rm4 la sushi tu...mcm dalam gambar tu XD

    ReplyDelete
  3. boleh la belanja makan ebi lepas nih :yes

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. Yummy, xpernah lg makan sushi. hehe

    ReplyDelete
  6. yeayeyeyyayayay! Bl nak belanja kite!!yihaaa!!

    ReplyDelete
  7. teringin gak nk makan..
    tp sebab tekak ni xbrapa suka sushi, terus tak jadi...hehe :)

    ReplyDelete
  8. laparrrr tengok gambar sushi..err

    ReplyDelete
  9. Kalau nak ambil ready made sushi kat conveyor tu, ambil sendri terus ke atau bagitau kat worker dulu? Penutup transparent tu ambil sekali ke?

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com