Translate This Page

Photoshoot at Fullhouse

Wednesday, February 20, 2013

Assalamualaikum....haaa, lame punya post baru nak publish...huhu....Ok tanpa membuang masa jom tengok model shiqin yang agak kayu Rainys yang ayu dan Shy the macho..........

penat rupanya photoshoot ni....haha....malu pon ade gak..... tapi bila tengok pic, suke suke!! lompat2 katil dan jatuh gedebuk.....

Location: Full House Wangsa Walk
The Crews: Suffer8zine, Shymotion(jom like FB ni!! hehe new talent) Ceritasekupang

zasssss
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


sempat jugak snap gambar salah seorang crew...ahahha...bajetnye pakai title crew....muahahah


seriously aku memang tak boleh nak buat muka garang kalau bukan time aku marah nyah! hahah


antara salah satu cara nak buat muka korang cerah....halakan flash light tu tepat2 kat muka korang.... mueheheheh


Ok, tak gangster langsung.... gelak sensorang tengok yang ni.... 


terserlah keayuan serta kecomelan rainys dan kemachoan shy disitu...






tak boleh nak garang secara tetibe.....uhuhh...saya kan CERIAMAN! >.<


habis dah! ^_________^




SPECIAL THANKS TO SHYMOTION AND THE CREWS!! hehe kbye!

10 172 Love this entry

  1. hee , kemain lagi seronok dapat bergamboooo

    ReplyDelete
  2. nanti free2 boleh gi photoshot lagi .. hoho..

    ReplyDelete
  3. walauwey..ini photoshoot x dirancang..tgk wayang citer kurang mantap photoshoot sesje ni la pengubat hati..hehehe

    ReplyDelete
  4. amboi... kemain potosut ea.. hehehe

    ReplyDelete
  5. namapak mcm retis2 punye style..

    ReplyDelete
  6. mane lak dapat kete untuk wat photoshoot tu? cantik!

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Hai. nice pictures you have there. semua cntik2 =)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com