Translate This Page

Prank tak jadi!

Tuesday, February 05, 2013

Uhuhuhuh...hahah...ok sebenarnya ade lah sekumpulan geng ni nak prank aku la kononnya...kikiki....walaupun burfday aku 17 FEBRUARI tapi prank awal plak bulan februari tahun ni...padahal bukan nak prank sbb burfday aku pon.....prasan je aku ni....huahua....btw u oll'z...plez take note tulisan kaler merah tu.... hewhewhew.... >.<

sumber: LINK



Tapi, malangnya tak menjadi prank itu....hahaha...bukanlah prank sangat pon sebenarnya......nak buat surprise kat Sushi King tempat aku kerja  tu...tapi aku dah balik....hari tu sepatutnya aku kerja 6 jam....tapi hari tu aku kerja 4 jam je....and tak pernah dibuat orang...hahah.....




Tapi, Rainys berjaya jugak buat aku surprise sebab mula2 dia kata membe dia...so aku expect aku memang tak kenal la kan membe dia....last2, aku kenal dengan geng2 prank dia....haha terkena jugak la waktu tu....pastu alang2 diorang dah sampai sini, aku pon jalan2 lah dengan diorang semua....


sumber: LINK



DESTINASI: JUSCO AEON SETIAWANGSA, PASAR MALAM AU2, gambar kat WANGSA WALK!!

pada permulaannya......beginilah rupanya...
satay semua dari pasar malam...slumber je kitorang makan satay, mertabak kat cafe panggung wangsa walk...
















buat2 lah beli kek satu pastu air....hahah...ingatkan makcik tu nak marah....alih2 dia tanya, nak pinggan tak letak satay? hahaha.... nasiblaaa..~









mintak tolong am a.k.a suffer8zine tangkap pic basikal yang menarik ni...huhu...semua pic ni pon dari dia... thanx to him... =D


misi memakan bermula!!




ok, almost done....banyak kemain makanan....huhu....sebanrnye dah kenyang...makanan tu skit je....hoho
tu diaaaa.....hahah....bersepah...  jangan salah kan kak shiqin kau ea....hahah....


Burp alhamdulillah....Ok, dah full sesangat....padahal baru makan nasi before tu... 


ngantuk plak....lepas ni nak tengok movie.....





THANX KAT SUFFER8ZINE BELANJA NASI, THANX SHY AND CERITASKUPANG BELI SATAY AND MERTABAK,...THANX RAINYS SEBAB BERJAYA PRANK BL!!... >.< hahaha...

teaser: photoshoot at fullhouse wangsa walk by shymotion (FB).....photoshoot sesaje je... Rainys and EHEMmm... ~

p/s: saje2 update sebab tak boleh tidur.... O.O.... THANX FOR READING!! assalamualaikum!

8 172 Love this entry

  1. wahhh, 17 feb? x lama gi tu... selamat hari bakal matang, erk? hehehe. smart lah pic photoshoot tu :D

    ReplyDelete
  2. best juga sesekali dapat surprise ni hehe... neway.. hepi bufday in advance..

    ReplyDelete
  3. huhuhu prank apakah??? nak tau jugak huhuhu

    ReplyDelete
  4. nak satayy....hehe

    wah.. gmbar last tu dah boleh jadi modellll dah :D

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com