Translate This Page

Feb storyline: Last Sushi King+ Lepaking

Saturday, March 09, 2013



Assalamualaikum semua....nampaknya bukak sem baru ni aku banyak membuzy kan diri dengan dunia realiti kuh...huhu...nak tak nak "You have to face it shiqin!" >.<


So, hari ni untuk bulan mac aku akan update sekaligus bulan February punya story....and of coz aku punya cerita...bukan orang lain....memang panjang....penuh gambar..... ngehh ngeh....zasss!!

Japanese cuisine's terms at Sushi King:

Chuka= sotong
Edamame=kacang peas
Tori=ayam
Ebi=udang
Unagi=belut
Kani=ketam
 *tu je aku ingat.. T__T ahaha...malas nak pk =p
 
penyerahan semula takhta beta kepada Sushi King....resign for a moment..ahakss  >.<

zarina dah nak last day hari tu...pastu barulah aku... >.<


lunch box: tuna spicy edited by me... >.< nasi ayam tu beli jerr..

yeahh, as usual...lepas tangkap gambar dia, mintak zarina tangkap gambar aku plak.... =p

konon2 aku lah yang pro buat sushi tuww....
 CLOSING TIME!!


 ni time hari bertuah bagi staff ... >.<

yess....masa untuk pilih sushi anda!! ops, bukan anda, tapi saya  ^____________^ suke suke!!

ni jer yang aku makan...konon~...pastu pegi belakang join diorang melantak... =O ohoho







yeahh...of coz golden ball aku akan grab first!! muahahaha

Tu dia.... hikhik...bila ade orang dapat bonus, maka semua pon berpaling tadah beli makanan lain belanja staff >.< hikhik....  best woaa~











geng kaiten ....kak eima in da houze!!


 GENG KAITEN JUGAK a.k.a sushi maker....macm Ronaldo tak? ok tak... he's nepalian!>.<

ALL STAFFZZ...






Burfday Girl!


burfday gurl dengan bentonya.... aku berpaling tadah makan KFC.. >.< hikhik....


next episode!!
  

LEPAKING!!
 
 Mango Chilli!! 

 uuuuuu...terliur.... >.<

 With Kak Eima!! banyak tempat kitorang pergi...hihi...esoknya nak balik kolej dah kan....huuuu~


 lastly!!..ade rezki jumpa lagiii....K byeee.....


p/s: Doakan aku untuk sem ni pula yer...hehe...habis sem dengan berjaya..InsyaAllah..dan tambah pendapatan di Sushi King yok! ^__________^ thanx for reading...

5 172 Love this entry

  1. sushiking kat area mana nie? nak singgah...huhu..btw hope sem seterusnya smua berjalan lancar ya.. ^^

    ReplyDelete
  2. haaa baru perasan. patutlah muka keyshab cam ppernah tgk. iras2 CR rupanya! oh handsome =P hahahaha.

    ReplyDelete
  3. @Nurul Ainaa

    amboihh pggil hensem teruih... >.< perasan plak mamat tu nnt haha

    ReplyDelete
  4. @Nana Liena

    sushi king aeon au2 setiawangsa =) hehe tq...amin2~

    ReplyDelete
  5. pendapatan dh menambah jgn lupa belanja fariq pulak ye..

    p/s: ok dah belanaja.. :P

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com