Translate This Page

Cara pakai tudung syria macam Fatin Liyana

Tuesday, May 14, 2013





Assalamualaikum and hye the ladiess!  Tanpa membuang masa jom aku tunjuk contoh orang comel pakai tudung syria.....kekeke


nampak tak nampak tak? [Fatin Liyana]

 ni lagi satu nampak tak? hihi [Hazanis]


nak tengok aku plak?






owhh man... cute giler...macam bola... hohoho #____#


aku share cara dia ok.....aku gerenti bukan semua orang tau tapi berangan nak pakai macam diorang kan kan? same jela kita2....kehkeh....bab berangan nombor satu tapi bila pakai tak seghupa pon....muahahaha....ok, cara dia korang tetas *bak kata FL  bahagian belakang scarf korang.....macam ni haaa...



korang tetas sikit2 pastu try masuk kat kepala sampailah muka korang tak jadi bola dah.....kui3~.....kain cotton digalakkan....kalau nak beli kain lain yang tu korang tanggung sendiri....  kalau nak murah hangpa boleh carik kat Time Square, KL a.k.a tempat favourite aku bersopping...kikikiki...sopping lah sangat.... haaaa

pastu daripada jadi bola tadi....



amekaw...gaya nak ganas je kan..... >.<



jadilah macam ni haaa...





 MIX AND MATCH!!













ok gegedik plak.....hohohoho....selamat mencuba!!


inspired by

Tips memakai tudung Syria yang SUPERB!


p/s: kalau nak senang tetas....korang gunakan pisau yang tajam pastu pegang sebelah kiri dan kanan scarf, then tetas kat tengah kat bahagian benang scarf....erkk...pandai2 lah paham sendiri yerr....


5 172 Love this entry

  1. setakat ni baru ada dua tudung segera.
    satu plain hitam,
    satu tanah hitam bunga kuning kecilkecil.

    tapi give up la, sebab bila pakai macam makcik indo.

    saiz XL, skirt kembang, blouse.. T__T

    low self esteem. fiuu

    ReplyDelete
  2. @Cikya cuba la yg ni plak huhu...dia ok je xnmpak mcm makcik sgt...yg awning keras tu yela mcm makcik..hehe

    ReplyDelete
  3. comey nye kazen kite ni..wiwit!~ ♥

    ReplyDelete
  4. kak shiqin comel, hey !

    hahaha, bila nak gath lagi T_T

    ReplyDelete
  5. @cik AF

    heyy! mcm taleyh g gath je pasni...time free xsame...huhu...insyaAllah ade rezki bila2 pon bleyhh....utk aufa sume leyhh...kekekekee

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com