Translate This Page

Sunway BCRamid!!

Tuesday, May 28, 2013


Assalamualaikum the readers digesters....ehekk...digest lah sangat...So, macam biasa lah kan, dah lepak ramai2 kenalah update... Kepada sesiapa yang nak tahu cerita...silakan khatam entry ni.... =p










Ok, kali ni yang hadir ramai jugaklah daripada nak lepak2 terus dipanggil sebagai short gathering.... hehe.... kali ni dalam lingkungan 15 orang tak silap.... termasuklah dua orang "kawan baru" aniq dan seorang kawan Jejaka Terhangat walaupon sekejap je...












Oleh kerana semua tak sampai lagi, aku dan Dayah a.k.a Yayashi pon pergilah menceriakan perut dengan coklat stick auntie annes... Lapaq bak hang... Yaya dah breakfast tapi aku tengok dia pon bedal auntie annes macam tak breakfast lagi...ekekekeke... =p




Pastu dah nampak Daiso, apa lagi....aku memang allergic tengok daiso sebab barang dia comel2.... janji dapat masuk cuci mata pon ok lah kan...Tapi mostly cuci mata tu tak menjadi.... purse aku mesti kena "cuci" gak kalau masuk situ.... last2 bawaklah bag plastik Daiso satu balik... =3






Tak jadi beli pon, tangkap gambar jadilah kan...ala2 macam korang biasa buat tu...ahaaaa....





























Lepas tu nak dipendekkan cerita *pendekkan sikit je lepas semua2 dah datang, kitorang pon pergilah makan tengahari... yang tadi tu aku kira breakfast sebab pukul 11 lebih kot...errr







Zaza yang comel ~~ khusyuk lah kan kalau pasal makanan....









Yuyu sempat promote buku sebab dia dah habis makan dulu....hewhewhew












aktiviti seterusnya, menggedik dengan mamat topi belang ni jap ice skating! yeahh...wehuuu!! *eyh terjakun plak T_T.... on the way nak pergi tempat ice skate tu, kitorang *takdelah kitorang sangat kan, aku dan yuyu bergambar dengan benda comels ni....comel kot...tapi semua orang dia nak peluk! hahaha....bahaya...





Ok2 beratur semua... berkatalah jejaka yang pakai topi itu....kehkeh...


ape lah agaknya Ceritasekupang  ni risaukan...agaknya "alamak, lupa bawak stokin dengan glove"... kot. bahaha...mandai je aku =3 sorry CS...

siapa yang ajar siapa tah...aku pon konpius...hohoho

 
 3 orang adik bersama kakak yang comel... ahahahah *dukukepalesendiri

shy, Cs, alepRidz, yuyu, Yayashee, ehem, Feeza Macho main sorok2, Aniq, JT......CL, Reynn, Zaza tak main.. =(


nah...semua dah penat.... berapa jam je main...hehe...harga tiket RM25 sebab cuti...kalau biasa RM20..


HABIS DAH~~


Lepas bersurai....gambar syok sendiri jela dengan Yaya! >.<









alang2 Yaya nak belikan membe dia punya bekalan untuk dinner, aku pon join sekaki...lapaq bak hang....hoho...elok2 bungkus, sementara tunggu yang lain2, aku makan gak kat situ bersama2 dengan Yuyu.... 

burp habis satu set...serupa tayah bungkus....nyummy! perut  ni tau..... suka buat malu T____T... sebab tu mak aku cakap tak boleh bawak aku jalan2 kalau nak window shopping je sebab nanti kedai makan jadi tarikan bagi aku.... =_=

BETUL2 HABIS....THANX FOR READING! BYE~




p/s: gambar aku ngn yaya banyak sebab kitorang spent most of the time bersama.....pelbagai story morry yang kitorang dah share....siapa yang ta pergi sila jeles...kbye.. =p


15 172 Love this entry

  1. gambar cs blur tu comel.. haha

    ReplyDelete
  2. gambar cs blur tu comel.. haha

    ReplyDelete
  3. gambar cs blur tu comel.. haha

    ReplyDelete
  4. huhuhu bestnyaaa. lama tak join gath :p

    ReplyDelete
  5. @CeritaSekupang

    amboi kemain ank ckp dia comel...sampai 3 post...haha XD

    ReplyDelete
  6. Alaa..bestnya, rugi saye tak join. jeles2.. :(

    ReplyDelete
  7. kenapa bl approve ketiga2 sekali . haha . padahal komen sekali sja pun . internet lembabkot . haha

    ReplyDelete
  8. @CeritaSekupang

    ahahahha... saje konon2 nk ckp cs spam... >.<

    ReplyDelete
  9. tahniah..
    kali ni buat muka comel pon xde "sponsor" ek? :ragu

    ReplyDelete
  10. Ahaha... Awat lagi byk gambar org daripada gambar bL nih.
    Copy right infringement la gini. ;p
    Ewahh. Dah kenyang pom nampak coklat lapar balik la bL. Kihkih

    ReplyDelete
  11. @Cikya

    sbb yaya banyak teman BL... ekekeke.... ;p *tatau nak jawab ape huhu

    ReplyDelete
  12. Korang tau x dalam kostum tu LELAKI??? Suka pelok plak tu.. Penampaq sat gi berpusing kepala kang.
    P/S: Toksah dok gamba dengan depa tuh. konon2 comel. dalam orgnya miang. sapa tau? kekeke

    ReplyDelete
  13. seronoknya bersam2 dgn kawan2.. mesti best kan main ice tu :)

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com