Translate This Page

Nak habis sem dah...

Friday, June 14, 2013

Assalamualaikum and hye the readers..... uhuuu....lama dah terbiar blog ni.... busy bak hang....mood nak update pon tak mau datang..... so, takde pape nak cerita sangat pasal sem dua ni....tengok gambar jelah... ~~





malu sangat naik2 pentas ni....awww~



ok macho tak gaya kuh! hehh... >.<

 tanam-tanam ubiii....




 wehuuuuuu~...k aku tak naik pon T__T


 Lab yang menjadi taman permainan! eyhh! hihihi



pacuuuu laju2~~ eksaited nak g pasar malam...


 ceramah keselamatan yang best!! makanan dia....... hohooho

menonton Kamal Adli yang lakar-lakar sangat aritu~~



Muezza peneman yang setia...a.k.a mooja/jajajijon....kihkih >.<



cara hilangkan ngantok dalam kelas....play with your camera!!


Aku jugak busy ambil order customer nak dekat2 final ni....huhu....so, takut terganggu aku stop dulu....10 july baru bukak balik.... hehe ni barang cecomel...perempuan je suke... =p >>>>> KLIK!

 Ok, ni betol2 mengantuk sangat.......Kbye~ thanx for reading!!


Semoga berjaya dengan cemerlang untuk sem ni pula!!
^______________^




9 172 Love this entry

  1. tengah final ke? samalahh.. hehe.. gudluck tau BL! ^___^)b

    ReplyDelete
  2. uikssss. cepatnya sem 2 habis =.=

    bila final nya?

    ReplyDelete
  3. @cik AF

    26 baru start...BL tulis nak habis...blom habis lg :p

    ReplyDelete
  4. zaman belajar sangat indah,,,masa muda-muda semuanya sangat lah comel..

    ReplyDelete
  5. Lega rasanya. Kalau sebelum ini bertungkus lumus akan bakal berakhir tidak lama lagi.

    ReplyDelete

Komen yang baik-baik ye ^^, kalau perlukan urgent respond, sila tinggalkan email anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

•❤•MY PROFILE•❤•

My photo

Norashiqin Kamaruzaman LinkedIn | Personal Blog | Business |Tips & Tutorials | Travel | Food | Review | Environmental Health & Safety | UiTM Puncak Alam | knorashiqin@gmail.com